Ana Popović se vraća na Arsenal fest

Ana Popović se vraća na Arsenal fest

Svetski čuvena bluz gitaristkinja i pevačica Ana Popović nastupiće 1. jula na Main Stage-u Arsenal festa 12 u Kragujevcu, u prostoru Kneževog arsenala. Rođena Beograđanka, koja godinama gradi uspešnu karijeru u Americi, na festival stiže sa svojim šestočlanim bendom, u sklopu evropske turneje na kojoj promoviše aktuelni koncertni album i DVD Live for Live, objavljen 2020. godine.

GALERIJA PPNS, 2017.


Foto: Nebojša Raus/Prviprvinaskali.com

Vrsna muzičarka, ujedno, proslavlja dve decenije uspešne solo karijere.


Posetioci Arsenal festa dobro pamte vrhunsku svirku i nezaboravnu atmosferu tokom njenog prvog nastupa na kragujevačkom festivalu 2017. godine.

- Članovi benda se raduju svakom dolasku u Srbiju jer znaju koliko to meni znači i koliko je naša publika divna, ističe Popovićeva.

Njen aktuelni koncertni album u 90 minuta predstavlja je u najboljem izdanju, jasno pokazujući zbog čega je Ana održala na hiljade koncerata na svim meridijanima.

GALERIJA PPNS, 2017.


Foto: Ivan Stojanović/Prviprvinaskali.com

Uz svoj bend, delila je binu sa planetarnim bluz i rok legendama, kao što su B. B. King, Buddy Guy, Jeff Beck, Joe Bonamassa, a jedan Bruce Springsteen ju je nazvao "prokleto dobrom gitaristkinjom".


Na Arsenal 12, po prvi put, 30. juna stiže grupa Negative, koja će se na Main Stage-u uvodne večeri festivala priključiti svetskoj atrakciji Gogol Bordello.

U Zastavinoj bašti druge večeri 1. jula prašiće Eyesburn, a premijerno će se predstaviti i osiječki treper i producent Z++.

Završne, treće večeri, 2. jula, takođe na Garden Stage stiže Mortal Kombat, i, po prvi put, popularni reper Smoke Mardeljano.

Prethodno su najavljeni, podsetimo, i Placebo, Thievery Corporation, Roni Size, Inner Circle, Crni Cerak, Goran Bare i Majke...

I ove godine posetioci Arsenal festa moći će da borave u kampu. Do 1. maja cena za kamp za sva tri dana je 500 dinara, a od 2. maja 1.000 dinara. Ulaznice za Arsenal fest 12 za 1. jul koštaju 1.800, za 2. jul 2.000 dinara, a komplet karata za sva tri dana 3.000 dinara. 


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020


STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari