Kreativne aktivnosti u ateljeu Modesti

Kreativne aktivnosti u ateljeu Modesti

Atelje Modesty u Kragujevcu organizuje veliki broj kreativnih aktivnosti za decu, studente Filuma, i starije sugrađane.

Svakog vikenda se održavaju likovne radionice za najmlađe - za decu uzrasta od 5 do 15 godina, gde oni, kroz igru i druženje, istražuju, kombinuju i eksperimentišu sa raznim materijalima i upoznaju se sa različitim tehnikama crtanja i slikanja, razvijajući slobodno maštu i kreativnost. Neke od tih aktivnosti su i posećivanje aktuelnih izložbi, obilazak muzeja i učestvovanje na dečijim likovnim konkursima.

Časove vodi Minja Radašinović, koja je tokom studija na Filološko-umetničkom fakultetu stekla višegodišnje iskustvo u radu sa decom, radeći u privatnim školama i galerijama u Kragujevcu.Bila je deo "Afterschool programa" Kulturnog centra UMMUS koji se brinuo o dodatnom obrazovanju i motivisanju dece, gde je vodila likovne radionice deci sa socijalnim potrebama i intelektualnim poteškoćama. Do sada je učestvovala na preko dvadeset grupnih izložbi, domaćeg i međunarodnog karaktera, imala je dve samostalne izložbe i dobitnica je mnogih nagrada i pohvala u oblasti Crteža, Grafike i Fotografije. Radovi njenih učenika su, takođe, nagrađivani, na raznim dečijim likovnim konkursima.

Svake nedelje se održava Večernji akt u prostorijama Ateljea (Jovana Ristića 77) od 18 do 21 čas - tri sata uživo crtanja modela, za sve zainteresovane crtače i studente Filuma.

Za prijavie: 069/313-27-67, FB stranica, profil na Instagramu


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari