Kraguj u Kupu dočekuje favorizovanu Vizuru

Kraguj u Kupu dočekuje favorizovanu Vizuru

U osminfinalu Kupa Srbije, odbojkašice Kraguja dočekuju trenutno najjaču ekipu u državi, beogradsku Vizuru. Susret je zakazan za sredu 19. novembar od 19 časova i 30 minuta u hali "Gordana-Goca Bogojević" u Velikom parku.

Domaća ekipa u Viner ligi trenutno ima skor 2-3 i nalazi se na deobi petog mesta, dok su gošće jedine neporažena ekipa, sa učinkom 5-0 nalaze se vrhu tabele.

Baš zato što za protivnika imaju izuzetno jaku i uigranu ekipu, Kragujevčanke će pružiti svoj maksimum i pokušaće da iznenade favorizovane Beograđanke. Sportski i ljudski je nadati se i verovati u sebe, bez toga nema velikih rezultata i napredovanja, poručuju iz jedinog kragujevačkog superligaša.

OK Kraguj poziva Kragujevčane da napune halu u Parku i pruže gromoglasnu podršku devojkama. One to zaslužuju svojim odnosom prema klubu i gradu, samim plasmanom u Super ligu, gde kao debitanti već imaju dve jako važne pobede u dosadašnjem takmičenju.

Ovo je prilika za sve iskrene ljubitelje sporta u prestonici Šumadije da vide trenutno najbolji srpski tim i domete ženske odbojke. Odbojkašice Kraguja obećavaju bespoštednu borbu za ulazak u četvrtfinale.

Uprava Kraguja posebno poziva sve roditelje i njihove devojčice da se dolaskom na utakmicu lično uvere u draži aktivnog bavljenja vrhunskom odbojkom. Možda baš na narednoj utakmici najboljih odbojkašica koje ima Kragujevac odluče da se priključe školi odbojke Kraguja.

Parovi osminfinala Kupa Srbije:

Utorak 18. novembar

  • JAGODINA-C. ZVEZDA, 17:00
  • RADNIČKI BG-SPARTAK, 20:00
  • ZRENJANIN-TENT, 20:30

Sreda 19. novembar

  • SMEČ 5-ŽELEZNIČAR, 17:30
  • JEDINSTVO-KOLUBARA, 18:00
  • TAKOVO-JEDINSTVO, 19:00
  • KRAGUJ-VIZURA, 19:30
  • BEOGRAD-DINAMO, 21:00

Branilac titule je beogradska C. zvezda, ekipa koja osvaja Kup poslednjiih pet sezona.

OK KRAGUJ SAJT, FB PROFILSTRANA


PPNS/KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU  

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html