Pobednički ples Šumadinaca

Pobednički ples Šumadinaca

Bez mnogo muke su Kragujevčani opravdali ulogu favorita u Inđiji i nastavili s dobrim igrama. Ilić i Vulović od početka do kraja meča predvodili su Šumadince do pobede, dok kod domaćih Pešut i Micić nisu bili na očekivanom nivou, a domaći su imali kadrovskih problema, pa nisu mogli da se ozbiljnije odupru kvalitetnijem i raspoloženijem rivalu.

Od starta su Kragujevčani napali servisom i veoma brzo otišli na osetniju razliku. Servisi Vulovića i Goića bili su dovoljni da Radnički preuzme kontrolu i posle grešaka domaćina i kontri Ilića, trener Inđije Vladimir Šarenac reaguje tajm-autima. Napadi domaćih pali su na dve opcije, Pešuta i Micića i tako su se Sremci primakli na svega tri poen minusa (13:16). Uglješa Ilić održavao je prednost raspoloženih gostiju i obezbeđivao odstojanje, a Inđija je uspela da dođe do samo dva poena minusa u završnici preko Pešuta. Ipak, za preokret u uvodnom setu nije imala snage.

Više su servisom rizikovali Kragujevčani na startu drugog seta pa su kao i u prvom veoma brzo došli u visoko vođstvo (8:2). Ponovo je dobar bio Ilić, ali je bilo i nekoliko neshvatljivih grešaka Sremaca. S tri as servisa i as kontrom koju je realizovao, Pešut je vratio neizvesnost. Blokom se uključio Kovačević i za tren oka Inđija je izjednačila (9:9). Posle servisa Vulovića i Martinovića gosti su se ponovo odlepili na 19:11, opteretili su servisom Micića, a domaći su sve napade okrenuli na Pešuta što je dobro čitao blok gostiju i tada su već rešili pitanje dupliranja vođstva. Tada je napravio Šarenac tri izmene kako bi odmorio pola postave za treći period meča. Domaći su napali servisima, prvenstveno Micić, na startu trećeg perioda i poveli 7:4. Ipak, s dve greške su pogurali rivala do 8:8, a as Vulovića na Urošu Grkoviću i greška Pešuta vratili su Kragujevčane u vođstvo na obaveznom odmoru (12:9). Nastavili su seriju gosti do 14:9, a Inđija nije imala rešenja za raspoložene Šumadince koji su rutinski jezdili ka maksimalnoj pobedi.

U sledećem kolu predstoji derbi u hali Jezero Radnički-C. zvezda. 


INĐIJA - RADNIČKI 0:3
(21:25, 15:25, 17:25)

INĐIJA
Hala sportova
Gledalaca: 50
Sudije: Nenadović i Gradinski

INĐIJA: Pešut 17, U. Grković, A. Grković 3, Elezović, Micić 14, Kovačević 7, Čolović (l1), Lalić, 1-0), Stretenović, Andrić, Stević, Čačić (l2)

RADNIČKI: Borovićanin 6, Goić 10, Martinović 5, Vulović 12, Ilić 17, Protić (l1), Pantović (l2), Pavlović 2, Petrović, Ivanović, Kočanović 1

STATISTIKA

M. Ristić
Izvor: Dnevik

OK RADNIČKI SAJT LIGEFB STRANA


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html