Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

13.05.2017

Čekajući vetar, 14. maj 2017.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Skupštini Srbije podneta je Deklaracija o genetički modifikovanim organizmima i proizvodima od GMO, čija je suština: ne želimo GMO na teritoriji Republike Srbije. Za 20. maj, u Kragujevcu je zakazan Marš protiv Monsanta, a ove godine pridružiće se i Beograd. Gosti emisije su prof. dr Miladin Ševarlić i dr Zoran Jovanović iz Udruženja "Ko nam truje decu".

U Galeriji Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu otvorena je izložba "Meteoriti, glasnici svemira". Prikazani su i naši najpoznatiji, najvredniji i najstariji eksponati: sokobanjski, jelički i dimitrovgradski meteoriti, koji su u Muzej dospeli zaslugom velikana naše nauke - Jovana Žujovića i Josifa Pančića.

Vojvođanska banka je u, za sada, dvanaest gradova Srbije, ispred svojih objekata postavila "parking" za pse. Otkud takva ideja i kako je primljena od građana, o tome govori Zorica Džida.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

Čekajući vetar- ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.

Nekoliko puta godišnje izlazi u javnost sa osmišljenim akcijama (npr. dodeljivanje nagrade „Zeleni radio" i diploma „Zeleni list" i „Crni list"), koje doprinose popularnosti emisije i širenju ekološke svesti kod nas. Pored informativnog, magazin Čekajući vetar ima i edukativni karakter. U protekle tri decenije učvrstio je saradnju sa brojnim institucijama i društvenim organizacijama. 

ARHIVA PPNS

PREPORUKA PPNS

PPNS/O GMO/PROF. DR MIODRAG DIMITRIJEVIĆ

  • AGROPARLAMENT - PORED OSTALOG O GMO
  • NIJE DOKAZANO DA JE GM HRANA ZDRAVSTVENO BEZBEDNA
  • RADIO BEOGRAD 1 - NOVINARENJE: O GMO

Detaljnije


Korisni članci na PPNS o glifosatu

Korisni članci na PPNS o EFSA


PPNS/O GMO/EVROPA

PPNS/O GMO/SVET

PPNS/O GMO VIDEO

PPNS/O GMO/DOKUMENTI


● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić (nazivi aktiviraju linkove)
 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar