Proizveden je ’plazma milki sendvič’ - ne sadrži GMO, kao ni ostali proizvodi Bambija

Proizveden je ’plazma milki sendvič’ - ne sadrži GMO, kao ni ostali proizvodi Bambija

Koncern Bambi ozvaničio je lansiranje novog proizvoda - "plazma milki sendviča", po originalnoj, jedinstvenoj plazma-receptura, sa bogatim mlečnim filom.

Prepoznatljiv srpski konditor naglašava da je na ambalaži proizvoda istaknut znak "ne sadrži GMO" jer on, kao ni svi ostali proizvodi Bambija, ne sadrži genetički modifikovane organizme. Za sajt Kragujevac bez GMO u Bambiju ističu da je njihovim brendovima, a posebno "plazmi", briga o potrošaču na prvom mestu, te da otuda na specifikacijima svih proizvoda navode da oni ne sadrže GMO. To potkrepljuju rezultatima ispitivanja akreditovane laboratorije. Isporuke sirovina koje koristi Bambi prate uverenja o kvalitetu koja potvrđuju da one ne sadrže GMO i da ispunjavaju uslove Zakona o genetički modifikovanim organizmima.

Bambi je poznat po visokom kvalitetu svojih proizvoda i primeni međunarodnih ISO standarda i HACCP principa. Već 46 godina "plazma" je povezana sa najčistijim i najiskrenijim ličnim osećanjima svakog od nas, kao što su porodica, poverenje, trajanje, odrastanje, zdravlje i kvalitet, saopštava Koncern iz Požarevca.

Predsednik Društva agrarnih ekonomista Srbije Miladin Ševarlić je, komentarišući probne serije "plazma milki sendviča", poručio da je ovakva proizvodnja izuzetno značajna, kao i da se nada da će se na ovaj primer ugledati i ostale agrobiznis kompanije. - To je jedina šansa Srbije, ne samo za plasman na domaće tržište, već pre svega za izvoz, naveo je Ševarlić.


PPNS 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html