Ajsek: Spremi se za sutra

Ajsek: Spremi se za sutra

Spremi se za sutra!
Global Talent događaj

Studentska organizacija AIESEC organizuje događaj pod nazivom "Spremi se za sutra!" koji će se održati 14. aprila na zoom platformi sa početkom u 18 časova.

AIESEC je internacionalna organizacija koja okuplja mlade ljude širom sveta i omogućuje im da ostvare svoj liderski potencijal kroz volonterska i stručna iskustva u inostranstvu, ali i kroz uključivanje u različite projekte koje organizuje.

U ovom trenutku AIESEC ti nudi tri programa praksi u više od 120 zemalja u trajanju od 6 do 78 nedelja.

Global Volunteer, prvi program praksi koje AIESEC nudi, je globalna prilika za mlade koji žele da rade na svom ličnom razvoju i naprave pozitivan uticaj u svetu.

Tu je i Global talent praksa, program usmeren ka mladim ljudima koji žele da rade na svom profesionalnom i karijernom razvoju u velikim svetskim kompanijama.

Na samom kraju, ali ne i najmanje bitna, je Global Teacher praksa. Iskustvom na ovoj praksi možeš da opremiš sebe veštinama koje će ti pomoći u karijeri, ali i da doprineseš mladim ljudima i deci koju ćeš podučavati.

Projekti na kojima se radi, omogućavaju razvoj liderskih, komunikacionih i profesionalnih veština i ujedno šire mrežu kontakta sa ljudima iz celog sveta. Zajedničko svim ovim praksama jeste da ti nude sertifikat i liderske kvalitete koji ti daju profesionalnu prednost na sve izazovnijem tržištu rada.

Na ovom događaju imaćeš priliku da čuješ više o AIESEC praksama, ali i o AIESEC-u generalno. Takođe, pružiće ti se jedinstvena prilika da čuješ iskustva ljudi koji su bili na praksama i da iz prve ruke saznaš koje su oni sve veštine razvili i stekli na internacionalnim praksama. Upoznaćeš partnerske zamlje AIESEC-a Srbije i videti zašto su baš te zamlje naši partneri, a čućeš i nešto više o načinu na koji funkcionišu prakse u vreme globalne pandemije.

Na ovom događaju imaš priliku da dobiješ odgovore na sva tvoja pitanja i zato prijavi se ovde jer je broj mesta ograničen.

Uroš Milošević, potpredsednik za iskustva korisnika
0614111002, uros.milosevic@aiesec.net


AIESEC Srbija

 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html