Milutin Stefanović bolji od svetskog rekordera

Milutin Stefanović bolji od svetskog rekordera

Kandidati za nacionalni tim Srbije danas su se ponovo okupili u Novom Sadu na drugom ovogodišnjem kontrolnom takmičenju "Susret šampiona".

Kao i na prethodnom susretu, održanom sredinom januara takođe u Novom Sadu, u finalu vazdušnom puškom prvo mesto osvojio je Milutin Stefanović (Čika Mata). Pogodio je 254,9 krugova, što je čak za 2,1 krug više od zvaničnog svetskog rekorda Kineza Haonana Jua. Stefanović je još jednom potvrdio da je u odličnoj formi. Pre nedelju dana na finalu Kupa Srbije oborio je državni rekord (252,4).

MILUTIN STEFANOVIĆ OBORIO DRŽAVNI REKORD U GAĐANJU VAZDUŠNOM PUŠKOM



Drugo mesto osvojio je Milenko Sebić (Novi Sad 1790), a treće juniorka Milica Ristić (Čika Mata).

U kvalifikacijama je najprecizniji bio Lazar Kovačević (Jagodina 92) sa 628,9. Sanja Vukašinović (Novi Sad 1790) je pogodila samo 0,1 krug manje...

Pištoljem je trijumfovao Dimitrije Grgić (Akademac) sa 241,4 kruga. U završnici je nadmašio Zoranu Arunović (Olimpik 011), pobednicu prethodnog "Susreta šampiona", koja je danas bila najbolja u kvalifikacijama sa 581 krugom. Na trećem mestu završio je Duško Petrov (Kikinda).

Na okupu je bilo 19 kandidata za reprezentaciju. Svi su posle kvalifikacija gađali i u finalu u kome je svako pucao u 24 serije, nije bilo ispadanja.

Postignuto je dosta vrednih ostvarenja, sa kojima se ulazi u borbe za medalje na velikim takmičenjima, pa su u stručnom štabu zadovoljni postignutim na novoj proveri.

Izvor: Streljački savez Srbije 

 

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html