SPD Radnički: Vesti, 1. 2. 2021.

SPD Radnički: Vesti, 1. 2. 2021.

Požarevljani preplivali „Jezero“

I drugi prvenstveni duel odbojkaša Radničkog i Mladog radnika ove sezone pripao je požarevačkom timu, koji je nakon pobede u svojoj dvorani, uspeo da trijumfuje i u „SBB Jezeru“, rezultatom 3:1 (25:20, 20:25, 25:21, 25:18).

Znali su Kragujevčani da ih očekuje težak posao protiv odlične ekipe iz Požarevca, koja je u poslednje vreme značajno podigla formu, ali su se ipak nadali trijumfu u svojoj dvorani i daljem proboju na prvenstvenoj lestvici. Nažalost, učenici trenera Dragana Kobiljskog su po ko zna koji put u ovoj sezoni prikazali promenljivu igru, s tim što ovoga puta nisu imali dovoljno snage da prelome meč u svoju korist, kao što je to na primer bio slučaj u susretu sa beogradskom Crvenom zvezdom pre dve sedmice.

Radnički je nakon ovog poraza skliznuo na peto mesto superligaške tabele, dok je Mladi radnik ostao na šestoj poziciji, sa pobedom manje u odnosu na kragujevački sastav.

Odbojkaše Radničkog u četvrtak, 4. februara, očekuje gostovanje novosadskoj Vojvodini u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, dok će naredni prvenstveni meč Kragujevčani odigrati u ponedeljak, 8. februara, kada im u goste dolazi ekipa Novog Pazara.

Detaljnije

Kragujevčani slavili nakon preokreta

Rukometaši Radničkog su u okviru 12. kola Arkus lige izvojevali značajnu pobedu u trci za plej-of protiv ekipe Novog Pazara rezultatom 29:24, poluvreme 11:13 i tako povećali šansu da se u debitantskoj sezoni nađu u doigravanju u društvu elite srpskog rukometa.

Nakon 3 vezane pobede i prolaska u finale regionalnog Kupa, ekipa Radničkog je dočekala Novi Pazar, tim od kog je doživela minimalan poraz u prvom delu prvenstva

Radnički se nakon ovog trijumfa popeo za jedno mesto na tabeli i trenutno se nalazi na petom mestu.

U sredu 3. februara, ekipa Radničkog putuje u Beograd na megdan Crvenoj Zvezdi.

Detaljnije

 

Radnički nemoćan u duelu sa liderom

Košarkaši Radničkog nisu uspeli da naprave iznenađenje u susretu sa liderom Košarkaške lige Srbije, ekipom zemunske Mladosti. Meč u kragujevačkom „SBB Jezeru“ završen je ubedljivom pobedom Zemunaca od devetnaest poena razlike – 110:91 (34:22, 29:23, 24:27, 23:19).

U odnosu na prvi prvenstveni duel ove dve ekipe, koji je odlučen u dramatičnoj završnici, ovoga puta je ekipa trenera Dragana Jakovljevića mnogo lakše došla do trijumfa protiv Kragujevčana.

Nakon nekompletnog 19. kola, Radnički zauzima dvanaestu poziciju na tabeli KLS sa skorom 7-11 i 25 osvojenih bodova.

Kragujevčanima sada predstoje pripreme za završni turnir Kupa Radivoja Koraća, koji će se održati od 11. do 14. februara u Novom Sadu.

Detaljnije

Kadeti Radničkog ubedljivo do finalnog turnira

Ekipa Radničkog do 17 godina plasirala se na završnicu Kupa Srbije, pošto je na polufinalnom turniru, održanom minulog vikenda u Bečeju, ubedljivo osvojila prvo mesto.

Kragujevčani su savladali Novi Beograd (8:4), Crvenu zvezdu (14:10) i domaći Bečej (17:5), pa će tako na finalni turnir preneti maksimalan broj bodova (šest). Preostali timovi osvojili su po jedan trijumf, pa je o njihovom plasmanu odlučivala gol razlika. Zanimljivo da je Crvena zvezda zauzela drugo mesto, ali neće preneti bodove, jer je jedini trijumf ostvarila nad Bečejom, dok trećeplasirani Novi Beograd odlazi na završni turnir sa tri boda.

Iz druge grupe, u Novom Sadu, prolaz su izborili Banjica, Partizan i valjevski Valis, pa će oni biti rivali Kragujevčana na završnom turniru.

Plasman pred finalni turnir: Radnički i Banjica 6 bodova, Partizan i Novi Beograd 3, Crvena zvezda i Valis 0.

Detaljnije

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html