SPD Radnički: Vesti, 31. 12. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 31. 12. 2020.

Odbojka

Radnički dobro počeo, pa stao

Radnički dobro počeo, pa stao | OK Radnički Kragujevac

U poslednjoj utakmici u 2020. godini, odbojkaši Radničkog pretrpeli su poraz na gostovanju ekipi Niša, u odloženom meču 11. kola BPŠ Superlige Srbije – 1:3 (25:18, 22:25, 19:25, 16:25).

Dobro su puleni trenera Dragana Kobiljskog otvorili meč u sali OŠ „Miroslav Antić“ u Nišu, rešili prvi set u svoju korist, ali su onda tesno izgubili naredni set, nakon čega su kola nezadrživo krenula niz liticu, tako da su na kraju Nišlije proslavile svoju drugu pobedu nad Kragujevčanima u ovoj sezoni.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Bardija Sadat sa 23 osvojena poena, od toga 3 asa. Značajnu podršku mladi korektor niškog tima imao je u Marku Nikoliću, koji je meč okončao sa 14 osvojenih poena.

U ekipi Radničkog, kao po običaju, prednjačio je korektor Irfan Hamzagić sa 20 osvojenih poena, a sledio ga je kapiten Nemanja Dukić sa 12.

Kragujevčani su uprkos porazu ostali na trećoj poziciji prvenstvene tabele sa 20 osvojenih bodova, dok je Niš četvrti sa 19.

Narednu utakmicu odbojkaši Radničkog igraju 16. januara, kada će u okviru 12. kola BPŠ Superlige Srbije ugostiti beogradsku Crvenu zvezdu.

Detaljnije 


Vaterpolo

Radnički ispustio Kup na peterce

Radnički ispustio Kup na peterce | KVK Radnički

Vateprolisti Radničkog nisu uspeli da odbrane trofej Kupa Srbije, pošto su poraženi posle peteraca od Crvene zvezde koja je bila domaćin završnog turnira. U regularnom delu bilo je 8:8, dok je Zvezda slavila na peterce – 5:4.

Činilo se da je Zvezda nadomak pobede, ali Radnički nije rekao poslednju reč. Smanjio je zaostatak preko Ukropine, a minut i po pre kraja i izjednačio golom Brankovića – 8:8.

Prvi peterac promašio je Marko Radulović, a potom su svi igrači bili precizni, pa je pehar otišao u ruke „crveno-belih“. Za Radnički su pogađali Rašović, Lukić, Ukropina i Janković, dok su za Zvezdu precizni bili Vukićević, Basara, Subotić, Šulc i Tankosić.

Kragujevčani se sada okreću Regionalnoj A1 ligi, u okviru koje će se u Dubrovniku, od 14. do 17. januara, boriti za dva mesta na finalnom turniru sa domaćim Jugom, Jadranom iz Herceg Novog, Primorcem iz Kotora, Budvom i Solarisom iz Šibenika.

Detaljnije


Košarka

Zvezda ubedljiva u Jezeru

Zvezda ubedljiva u „Jezeru“ | KKK Radnički Kragujevac

Košarkašice Radničkog pretrpele su još jedan ubedljiv poraz od beogradske Crvene zvezde u ovoj sezoni, ovoga puta na svom parketu, u odloženoj utakmici 12. kola Prve ženske lige Srbije – 71:103 (20:30, 14:28, 18:32, 19:13).

Kragujevčanke nisu uspele da pruže jači otpor favorizovanim gošćama iz Beograda, koje su delovale daleko odmornije i svežije u odnosu na ekipu trenera Nenada Milovanovića, što ne treba da čudi, s obzirom da je ovo bila četvrta uzastopna utakmica koju su košarkašice Radničkog odigrale u poslednjih desetak dana.

Kapiten Crvene zvezde Ivana Katanić ponela je epitet MVP-a utakmice sa 22 poena, 10 asistencija i 6 ukradenih lopti (indeks 32). U kragujevačkom timu prednjačile su Milica Inđić sa 17 poena i 9 asistencija i iskusna Titi, koja je ostvarila dabl-dabl učinak od 13 poena i isto toliko skokova.

Beograđanke su ovom pobedom izbile na čelo tabele sa identičnim skorom kao i drugoplasirani Radivoj Korać (13-2), dok se Radnički bodovno izjednačio sa šabačkom Dugom na deobi devete pozicije.

Takmičenje u Prvoj ženskoj ligi Srbije nastavlja se 16. januara, kada će košarkašice Radničkog ugostiti ekipu Radivoja Koraća.

Detaljnije

Pobedom na gostovanju niškom Fer pleju 88:85, košarkaši Radničkog plasirali su se u polufinale drugog stepena Kupa KSS, gde ih čeka duel sa ekipom Mladosti iz Zemuna.

Слика може да садржи: 20 особа, људи који се баве спортом и кошаркашки терен

SPD Radnički godišnje priznanje za najbolju biznis inovaciju

SPD Radnički godišnje priznanje za najbolju biznis inovaciju | SPD Radnički Kragujevac

Sportsko privredno društvo Radnički dobitnik je priznanja za najbolju biznis inovaciju u 2020. godini na tradicionalnoj godišnjoj dodeli nagrada Anny Style Awards, koja je održana u ambijentu hotela Cepter u Vrnjačkoj Banji. Nagradu je ispred SPD Radnički primio direktor Bojan Ilić, čovek koji uspešno upravlja ovom višečlanom sportskom organizacijom od trenutka njenog osnivanja u februaru 2019. godine.

Detaljnije

Опис фотографије није доступан.

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html