SPD Radnički: Vesti, 5. 2. 2021.

SPD Radnički: Vesti, 5. 2. 2021.

Odbojka

Prvi čin pripao Novosađanima


Prvi čin pripao Novosađanima | OK Radnički Kragujevac

Prvi polufinalni meč 56. Kupa Srbije za odbojkaše između branioca trofeja novosadske Vojvodine NS seme i kragujevačkog Radničkog okončan je u korist Novosađana, koji su u maloj sali SPC „Vojvodina“ slavili rezultatom 3:1, po setovima 23:25, 25:15, 25:21 i 25:14.

Šumadinci su posle dobrog početka meča i osvojenog prvog seta, dopustili odbojkašima Vojvodine da u nastavku susreta dođu do preokreta i steknu dva seta prednosti uoči predstojećeg revanša u Kragujevcu.

Najbolji akter susreta bio je korektor Vojvodine Pavle Perić, koji je nanizao 22 poena. Važnu rolu u pobedi novosadskog tima imao je i srednji bloker Nemanja Mašulović sa 18 osvojenih poena, a značajan doprinos dao je i Filip Kovačević sa 13 poena.

Malijac Musa Kone bio je najraspoloženiji za igru u kragujevačkom sastavu sa 13 osvojenih poena, a pratio ga je kapiten Irfan Hamzagić sa 10.

Ove dve ekipe ponovo će odmeriti snage u revanšu, koji je na programu za dve sedmice u kragujevačkom „SBB Jezeru“.

Detaljnije 

Košarka

Radnički na Zvezdu u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća


Radnički na Zvezdu u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća | KKK Radnički Kragujevac

Košarkaši Radničkog igraće protiv beogradske Crvene zvezde na startu finalnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać, koji će se od 11. do 14. februara održati u Novom Sadu.

Kragujevčani nisu imali previše sreće na žrebu, koji im je za protivnika u četvrtfinalu dodelio jednog od najtežih mogućih rivala. Kao aktuelni šampion Srbije i učesnik Evrolige, Crvena zvezda se ubraja među glavne favorite za osvajanje trofeja „Žućkove levice“, koji joj je izmicao prethodne tri sezone.

Za Šumadince je i sam plasman na završni turnir Kupa Radivoja Koraća veliki uspeh, a duel sa jednom od najkvalitetnijih ekipa u Srbiji vide kao priliku da steknu vredno iskustvo i prikažu se u najboljem mogućem izdanju.

Detaljnije 


Rukomet

Kragujevčani na korak do cilja

Radnički na pragu plej-ofa | Rukometni klub Radnički

Nakon napornih treninga, rukometaši Radničkog će u 60 minuta odlučujuće utakmice, koja znači uvod u najveći uspeh kragujevačkog tima, imati šansu za prolaz u plej – of. U subotu 6. februara kada će u okviru 14., poslednjeg kola Arkus lige ugostiti ekipu Rudara iz Kostolca u SBB hali Jezero i ujedno iskoristiti priliku da im se revanširaju za poraz 22:34 u jesenjem delu prvenstva.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a pravdu će deliti sudijski par Đorđe i Miloš Jevtić iz Lazarevca.

Za navijače Radničkog je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice:



Detaljnije 

Vaterpolo

Radnički domaćin finalnog turnira Kupa za juniore

Radnički domaćin finalnog turnira Kupa za juniore | KVK Radnički

Predstojećeg vikenda Vaterpolo klub Radnički biće domaćin Kupa Srbije za juniore (2001. godište i mlađi), na kom će se za trofej boriti osam ekipa.

Kragujevčani se nalaze u grupi sa Crvenom zvezdom, Novim Beogradom i subotičkom Spartak Prozivkom, dok su u drugoj grupi beogradski timovi Partizan i Stari grad, te Proleter iz Zrenjanina i Valis iz Valjeva.

Oba dana turnira igraće se po četiri utakmice u prepodnevnim i popodnevnim terminima. Po završetku grupne faze, u nedelju popodne igraće se mečevi za plasman. Pobednici grupa boriće se za trofej, drugoplasirani za bronzu, trećeplasirani za peto mesto, a četvrtoplasirani za sedmo.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije i važećih mera, utakmice će se igrati bez prisustva publike.

Detaljnije


SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html