Za Mihajla i Dimitrija - koncert Uroša Adamovića u Beogradu

Za Mihajla i Dimitrija - koncert Uroša Adamovića u Beogradu

Muzička omladina iz Kragujevca i tržni centar Stadion iz Beograda udruženim snagama organizuju još jedan humanitani koncert mladog violiniste Uroša Adamovića povodom Dana zaljubljenih, a u cilju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Mihajla i Dimitrija.

Isidora Žebeljan: Felicia - Uroš Adamović, violin / Jovana Radovanović, pianoNovac za prvu transplataciju matičnim želijama je prikupljen, ali njihova borba tek počinje jer ih u narednom periodu očekuju nove transplatacije, operacije kičme i stopala, kao i rehabilitacija nakon svih medicinskih zahvata.

Kako ističu organizatori, u publici će se i ovog puta naći medvedići, koji će tokom i nakon koncerta biti na prodaju, a oni koji budu želeli da ih otkupe novac će uplaćivati direktno na račun Mihajla i Dimitrija, otvoren pri fondaciji Budi human, uz napomenu "Za mede", ili ubacivanjem u kutiju za humanitarni prilog, nakon čega će moći da ih preuzmu na licu mesta.

Humanitarni koncert će održati Uroš Adamović, učenik Škole za muzičke talente u Ćupriji, u klasi prof. Milice Mladenović, dobitnik preko 25 prvih nagrada i laureata na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Na programu će se naći poznata dela klasične, filmske i tango muzike, a koncert će moći uživo da se prati u subotu 13. februara od 18 časova u šoping centru Stadion (Nivo 0).

Na prethodnim humanitarnim koncertima održanim tokom decembra prošle godine, u organizaciji Muzičke omladine, u saradnji sa partnerima iz različitih oblasti, prikupljeno je preko 100.000 dinara direktnih novčanih donacija za lečenje bolesne dece i poslat veliki broj SMS poruka.

- Želimo da se zahvalimo Urošu, studentima Filuma i ostalim mladim umetnicima koji su nastupali na našim onlajn koncertima, institucijama koje su podržale sve te akcije, kao i svim ljudima dobre volje koji su doprineli da deca za koje smo koncerte organizovali budu bliže cilju. Setimo se da je naše samo ono što poklonimo drugima. Popravljajmo svet sitnicama, koje nekome mogu značiti život. Pošaljimo SMS, uplatnimo donaciju, pomozimo kako ko od nas ume i može, neka svaki taj postupak bude naša mala zadužbina, kako nas je učio Momo Kapor, poručio je Stefan Adamović, predsednik Muzičke omladine-Kragujevac

Poklonite ljubav dvojici dečaka kupovinom medvedića iz publike, ili slanjem SMS poruke sa upisanim 889 na 3030 i pomozite im da budu na korak bliže cilju i pobedi teške bolesti.

ZA MIHAJLA I DIMITRIJA FB STRANA, INSTAGRAM
UROŠ ADAMOVIĆ
FB PROFIL, INSTAGRAM, JUTJUB
MUZIČKA OMLADINA-KRAGUJEVAC
 FB STRANA, INSTAGRAM


Опис фотографије није доступан. 


PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

Narodna biblioteka i portal Prviprvinaskali.com

NASLOVI IZ BIBLIOTEKE

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari