Ajsek: Vežbajte jezike sa ljudima iz celog sveta

Ajsek: Vežbajte jezike sa ljudima iz celog sveta

Kancelarija Ajseka u Kragujevcu, u saradnji sa World Net KG, YES Club Serbia i Polyglot Club, organizuju događaj „Međunarodna razmena jezikaˮ u vinsko-rakijskom habu (Karađorđeva 36-38) u utorak 7. septembra od 20 do 23 časa.

Na pomenutom događaju ćete imati priliku da vežbate jezike sa ljudima iz celog sveta, upoznate nove prijatelje i odlično se zabavite. Cilj jeste vežbanje jezika u opuštenoj atmosferi sa izvornim govornicima ili ljudima sa istim jezičkim interesovanjima, poručuju iz Ajseka.

Prijava se obavlja na licu mesta i jedino što je potrebno jeste vaše ime, maternji jezik i jezici koji vas zanimaju. Na svakom stolu će biti znak koji će predstavljati jezik koji će se koristiti za tim stolom. Možete sesti za bilo koji sto, možete ostati tamo koliko god želite. Takođe, možete se prebaciti za drugi sto kad god želite. Povedite prijatelje, ali ne stidite se da dođete sami, kažu organizatori.

"Vrlo je zanimljivo i korisno za učenike da samo slušaju konstrukcije rečenica, akcenta i rečnika izvornog govornika. Isprobajte što više stolova kako biste osetili čari samog događaja i upoznali kulturu drugih zemalja, ali i čuli iskustva ljudi koji dolaze".

Ulaz je besplatan.

Kontakt Ajseka: Dajana Mikić, tim lider za marketing i odnose sa javnošću, 063/7131860 


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html