Festival muzičkog filma - Kragujevac, 22. i 23. jun

Festival muzičkog filma - Kragujevac, 22. i 23. jun

Festival muzičkog filma organizuje se prvi put u Kragujevcu - na Đačkom trgu 22. i 23. juna, pod geslom "Kragujevac u dobrom ritmu". Ulaz je slobodan.

- Naš grad je ove godine bogatiji za još jedan Festival. U pitanju je Festival muzičkog filma - FMF. Ideja je da se sugrađanima ponudi kvalitetan kulturno-zabavni sadržaj, kome ne nedostaje ni edukativna konotacija. Počinjemo letnju sezonu u gradu dobrim rokenrolom, filmovima i svirkama. Želimo da se sugrađani podsete nekih dobrih starih vremena, ali i da se omladina upozna sa najboljim što je naša muzička scena iznedrila. FMF je na neki način dobar uvod u Arsenal fest, svakako najveći rok događaj koji imamo, poručuju organizatori, agencija Kult u saradnji sa udruženjem Forma.

Na programu su dokumentarni filmovi o legendarnim izvođačima rok muzike sa naših prostora, a potom i razgovori sa rediteljima filmova i gostima, akterima, koji su prijatelji i saradnici velikana, ali i svedoci jedne epohe.

Obe večeri Festivala završavaju se svirkom kragujevačkog benda "Vesele osamdesete", koji će izvoditi numere Vlade Divljana, Idola, Električnog orgazma, Haustora, Šarla Akrobate, Azre, Ekv-a i grupe Film.

Program Festivala

Utorak 22. jun, 21:00

  • Film "Nebeska tema" o Vladi Divljanu
  • Gosti: reditelj filma Mladen Matičević i pijanista Aleksandar Šandorov
  • Svirka: "Vesele osamdesete"
Слика може припадати 1 особа и текст

Sreda 23. jun, 21:00

  • Film "Novi talas - 40 godina posle"
  • Gosti: rediteljka filma Olga Kepčija i basista Zdenko Kolar
  • Svirka: "Vesele osamdesete"

Слика може припадати 1 особа и текст

Festival su podržali Ministarstvo kulture i informisanja, Filmski centar Srbije i Grad Kragujevca.


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html