Narodna biblioteka: Knjigoteka - književni kviz

Narodna biblioteka: Knjigoteka - književni kviz

U susret Svetskom danu knjige, ovogodišnji program Narodne biblioteke biće veoma izazovan za čitaoce, najavljeno je u ovoj kragujevačkoj instituciji.

Bibliotekari su osmislili književni kviz "Knjigoteka" za koji je potrebno napraviti ekipu i prijavite se najpre. Propozicije predviđaju tri člana u ekipi. Sadržaj kviza uključuje: pitanja o književnosti, zanimljivosti iz života i biografija pisaca, filmove snimljene prema knjigama, prepoznavanje pisaca, a biće i tajnih odgovora...

Ekipa sa najvećim brojem bodova biće pobednik, a pripašće joj i zanimljiva nagrada. Biće nagrađeni i svi najbolji učesnici.

Radi popularisanja "Knjigoteke", Biblioteka je pokrenula FB grupu i posvetila je ljubiteljima kvizova, književnosti i druženja. Pored zabave, njen cilj je da okupi što veći broj ljudi sličnih interesovanja radih da obnove stara i steknu nova znanja.

Književni kviz "Knjigoteka" održaće se 23. aprila u Narodnoj biblioteci.

PRIJAVE

  • Odrasli učesnici mogu da prijave tročlanu ekipu na Galeriji Biblioteke ili putem mejla: knjigotekanbkg@gmail.com; rok za prijavu je 15. april.
  • U Dečjem odeljenju Biblioteke (Milovana Glišića 44) održaće se "Knjigoteka" za učenike osnovnih škola; prijave su u Dečjoj biblioteci ili na mejl: knjigotekanbkg@gmail.com, a krajanji rok za prijavu je 10. april.

KNJIGOTEKA FB GRUPA


NASLOVI IZ BIBLIOTEKE

NARODNA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANAJUTJUBINSTAGRAM


PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html