Bodovi KKK Radnički sa poslednjeg gostovanja

Bodovi KKK Radnički sa poslednjeg gostovanja

U pretposlednjem, 25. kolu Prve lige-Zapad, KKK Radnički je kao gost porazio Crnokosu 112:80 (24:23, 30:19, 30:22, 28:16).

Ovo je 20. pobeda u sezoni koja donosi trenutno drugo mesto Kragujevčanima, dok su Kosjerićani na 12. poziciji sa četiri uspeha.

Iako su ekipe na suprotnim stranama tabele lige, prvih deset minuta proteklo je u ravnopravnoj borbi. Šumadinci tek u drugoj četvrtini uspevaju da ostvare dvocifrenu prednost, pa osvajaju poluvreme 54:42. Trener Brajković je na predahu uspeo da prene pulene koji su u drugom delu igrali svoju igru i naposletku ubedljivo i zasluženo pobedili.

Najefikasniji igrač Kragujevčana bio je Arnaut sa 26 poena, odmah uz njega bio je Šamanović sa 24, D. Nikolić je postigao 22, a Popović deset poena. Strelci su bili još: Vasilić - osam, N. Nikolić - šest, Milenković i Tomašević - po četiri, a Stevanović i Glišić - po dva poena.

IZJAVE AKTERA

Stefan Arnaut, igrač KKK Radnički

- Teško je naći motivaciju kad se igraju poslednje utakmice koje nemaju rezultatski značaj, što se videlo u prvom poluvremenu, a potom smo se potrudili da pružimo maksimum. Prvo poluvreme je bilo loše, a u drugom je bio dobar protok lopte, igrači su odlično sarađivači, bilo je više lepih akcija, asistencija. Bitno je da su mladi igrači i u ovom meču dobili svoju šansu kako bi stekli samopouzdanje za naredne sezone. Iskoristili su priliku koja im je pružena. Na kraju sezone dočekujemo Pazarce, pa pozivam ljubitelje košarke da nas podrže i pomognu da osvojimo drugo mesto u ovom rangu. To bi nam bio maksimalni domet posle svih pehova tokom sezone, povreda igrača, izostanka Kneževića... Nije bilo dovoljno sreće, ali ni kvaliteta, očito, da osvojimo prvo mesto. Klik nas je porazio tri puta u sezoni, pa je i na taj način pokazao da je ove sezone bio bolji tim, na čemu im čestitamo. Nastavićemo sa kvalitetnim radom za novu, uspešniju sezonu.

Darko Brajković, trener KKK Radnički

- I pored toga što smo pobedili u ovoj utakmici, na kraju ubedljivo, sam ulazak u meč uopšte nije bio dobar, nismo ličili na ekipu kakvoj težimo. Kasnije je došlo do konsolidacije, ali je to "kasnije" protiv boljih ekipa uglavnom suviše kasno da se bilo šta uradi. Pokušaćemo da radimo na tim stvarima pred poslednje kolo, kako ne bismo došli u sličnu situaciju, da počnemo meč suviše letargično. Čestitao bih momcima na drugom poluvremenu, kao i protivničkoj ekipi na dobroj utakmici. Ostaje da se dobro pripremimo za poslednju utakmicu protiv ekipe Novog Pazara.

Poslednje kolo na programu je 22. aprila kada u halu Jezero dolazi Novi Pazar, konkurent za osvajanje mesta viceprvaka Zapada u ovoj sezoni. 

Foto: arhiva KKK Radnički
Dejan Milošević 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  
 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html