Kadete KKK Radnički porazila Mega

Kadete KKK Radnički porazila Mega

U drugom kolu Kadetske lige Srbije KKK Radnički je kao domaćin poražen od ekipe Mega Bemaks 75:108 (14:32, 27:26, 17:28, 17:22).

Jak početak utakmice gostiju i neadekvatan odgovor domaćina stvorio je već u prvih deset minuta preveliku rezultatsku razliku - 32:14. To je bitno odredilo dalji tok meča u kojem su igrači Radničkog uspeli samo minimalno da osvoje drugu četvrtinu 27:26, pa je posle 20 minuta rezultat bio 41:58.

Mega i drugi deo susreta bolje otvara, osvaja i ovaj kvartal - 28:17, za uvećavanje prednosti na 86:58. U poslednjih deset minuta nije bio moguć preokret, gostima pripada i taj period - 22:17, za konačnih "plus 32" - 108:75.

Najkorisniji igrač utakmice bio je Mišković iz pobedničkog sastava - indeks 36, 25 poena, 17 skokova. Dvocifreni strelci bili su još: Agoč - 21, Kljajević - 16, Paunović - 14, Ćirović - 13, Andrić i Mušikić - po 11 poena.

U ekipi domaćina MVP bio je Stepanović - indeks 19, 19 poena, sedam skokova. Kao dvocifreni realizatori izdvojili su se Petrović sa 14 i Đorđević sa 12 poena, dok je Dimovski ubeležio devet i sedam skokova.

STATISTIKA

Posle dva kola, Kragujevčani su u donjem delu tabele među pet ekipa sa negativnim učinkom 0-2.

IZJAVA

Željko Milojević, trener KKK Radnički

- Ugostili smo jednu od najboljih kadetskih selekcija u Srbiji koja u svojim redovima ima i dva kadetska reprezentativca. Znali smo da će protivnička ekipa od samog starta da igra na svoje visoke igrače i pripremali se za to. Moji igrači nisu u potpunosti ispoštovali dogovor i ekipa Mege je rano došla u vođstvo koje su uspešno čuvali povećavali u drugom delu utakmice. Kod nas se ponovo javlja problem neorganizovane igre u napadu, dosta solo akcija i mekana odbrana iz koje smo primali lake poene. Čestitam protivniku na pobedi, dokazali su da su jedna od najboljih kadetskih ekipa u zemlji.

U trećem kolu, KKK Radnički gostuje ekipi Sport’s world star iz Novog Sada. 

Foto: Marko Lazarević/KKK Radnički

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB   

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari