Katarina Stepanović se vratila na parket

Katarina Stepanović se vratila na parket

Katarina Stepanović, jedna od legendarnih igračica Radničkog sa kojom je tim iz šumadijske prestonice ostvario najveće uspehe u istoriji kluba, posle najlepše pauze u životu jedne žene (dva porođaja), vratila se na parket. Razgovor sa popularnom Kajom započinjemo pitanjem kakav je osećaj vratiti se rukometu?

- Dobar je osećaj. Baš sam se uželela rukometa, mada je ekipa sasvim drugačija nego pre dve godine kada sam odigrala poslednju utakmicu.

Da li si se adaptirala na tim i saigračice?

- Nisam imala priliku da ih dovoljno upoznam jer sam od nedavno ponovo počela da treniram. Baš kad sam ušla u ritam dogodila mi se povreda stopala zbog koje sam pauzirala tri nedelje. Vidim da su devojke dosta mlađe od mene, osim Maje Lojpur, kojima je neophodno iskustvo i sa kojima tek treba da se uigram.

Kako ocenjuješ ovu ekipu Radničkog?

- Ekipa je dosta mlada, bez prevelikog iskustva u našoj najboljoj ligi, ali mislim da ima velikog potencijala i da će, ako budu ostale u ovom sastavu i ubuduće, postizati zapažene rezultate.

Kapiten Marija Lojpur i ti bi trebalo da budete okosnice ovog tima?

- S obzirom da smo se obe relativno skoro vratile sa porodiljskog odsustva, biće nam potrebno neko vreme za povratak u formu, ali mislim da svojim iskustvom možemo dosta da pomognemo ovoj mladoj ekipi.

I za kraj, kako usklađuješ ulogu majke sa obavezama profesionalnog sporta?

Iskreno rečeno, da mi nije majke, baba Mike, ne bih još mogla ni da razmišljam o povratku na teren. Ona mi je desna ruka. Izuzetno mi prija malo fizičke aktivnosti, a i od sada ću imati i najslađu i najveću podršku sa tribina. 

ŽRK RADNIČKI SAJT, FB PROFIL/GRUPA/STRANATVITER 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html