KKK Radnički u Priboju za prvenac u gostima

KKK Radnički u Priboju za prvenac u gostima

U petom kolu Prve lige-Zapad KKK Radnički gostuje Priboju, a utakmica se igra u subotu 29. oktobra od 19 časova.

Kragujevčani su među šest ekipa sa pozitivnim skorom iz četiri kola. Savladani su Ub 124:77, Student 90:81 i Polet 95:85 - u hali Jezero, dok su na jedinom gostovanju poraženi od Zlatara 80:57.

Priboj je savladao Mileševac 76:70 i Crnokosu 93:75 na svom terenu, dok je na gostovanjima poražen od Prve petoletke 68:63 i Novog Pazara 79:49.

Kako se u redobima Šumadinaca pripremaju za megdan sa narednim rivala, koji nesumnjivo ume da iskoristi prednost domaćeg terena, za klupski sajt prenosi Janko Zorbas, mladi plejmejker koji je sa svojih tek 17 godina već imao čast da bude starter u postavi KKK Radnički.

Zorbas: Nismo imali priliku još uvek da se susretnemo sa sledećim rivalom. Biće teško jer su dobri na svom terenu, ali uz pravi pristup igri mislim da ćemo moći da "uzmemo" pobedu. Moramo da odigramo maksimalno angažovano u odbrani i da iz takve igre dođemo do nekih lakih poena. Svi moramo da damo 110 posto svojih mogućnosti i tako da dođemo do bodova.

Dvocifreni strelac iz prošlog kola (sa ostvarenim indeksom 16), iznosi utiske o igri KKK Radnički iz protekla četiri kola.

Zorbas: Kako prvenstvo odmiče oseća se napredak u našoj igri. Imali smo dosta problema sa povredama iskusnih igrača, tako da se igra zasnivala na mlađima. Odlikuju nas spoj mladosti i iskustva, a povratkom starijih igrača stvari će se vratiti na svoje mesto.

Pred Zorbasom su takmičarski izazovi u prvom timu -koji cilja viši rang, ali i u sastavu juniora - koji žele da se domognu bar druge faze Juniorske lige Srbije. Za klupski sajt ocenjuje konkurenciju i najavljuje kakva sezona predstoji u tom takmičenju.

Zorbas: Samim tim što ligu igra 12 najboljih ekipa iz Srbije, konkurencija je na najvišem nivou. Predstoji nam teška sezona, ali uz ozbiljan pristup svakoj utakmici možemo da se nadamo ulasku među osam najboljih. Ovom prilikom bih želeo da pozovem sugrađane da u što većem broju dođu na našu prvu utakmicu jer će ona da ima i humanitarni karakter. Svi koji su u mogućnosti mogu da daju prilog za pomoć našoj košarkašici Mariji Radošević.

Po povratku iz Priboja, KKK Radnički će u narednom kolu biti domaćin Kliku, a utakmica je zakazana za petak 4. novembar od 19 časova. 

Foto: Arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević  
Dejan Milošević 

PRVI PRVI NA SKALI Sezonske karte kao podrska KKK Radnicki

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html