Podvig košarkašica ŽKK Radnički

Podvig košarkašica ŽKK Radnički

Košarkašice ŽKK Radnički ostvarile su podvig u 11. kolu Druge lige-Jug, na domaćem terenu savladale su favorizovani Gimnazijalac iz Pirota 56:54 (13:7, 12:21, 17:12, 14:14).

Iako su gošće došle sa tri pobede više, domaća ekipa je bez respekta započela duel i prvi četvrtinu osvojila 13:7. Gimnazijalac uzvraća osvajanje druge deonice 21:12, pa posle 20 minuta vodi 28:25. Kragujevčanke su bile bolje u trećem kvartalu za pet poena (17:12), a ta dva poena "viška" uspele su da sačuvaju u dramatičnoj završnici. Višnja Stefanović je pogodila zicer na 2,4 sekunde pre kraja, usledila je dobra odbrana koja je donela peti trijumf.

Najbolji šuter pobedničke ekipe bila je Jevrić sa 18 poena, a Stefanović je dodala 16. Pogađale su još: Vasović - šest, Vučković i Živadinović - po pet, Jovanović - tri, Biševac - dva i Nikolić - jedan.

- Izuzetno velika pobeda protiv odlične ekipe Gimnazijalca. Posebnu draž pobeda ima zbog toga što smo prvi meč protiv njih izgubili velikom razlikom. Čestitam mojim igračicama, što su uspele da pobede u ovoj teškoj utakmici, što su se borile svih 40 minuta, najveća je njihova zasluga za ovo. Ponosan sam na svoj tim! Veliku zahvalnost dugujem trenerima i igračima iz fudbalsko kluba Radnički 1923. koji su se pojavili u drugom delu utakmice i pružili nam veliku podršku, dali vetar u leđa, uz već standardnu podršku - naše navijače (roditelje i prijatelje) koji nas bodre na svakoj utakmici. Čestitam protivniku na velikoj borbenosti i želim im sreću u nastavku takmičenja, izjavio je trener ŽKK Radnički Nenad Milovanović.

U 12. kolu Radnički gostuje leskovačkom Aktavisu (učinak 7-3). 

ŽKK RADNIČKI SAJT LIGE, FB STRANA 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html