Protiv Vrščana počinje serija mečeva sa favoritima

Protiv Vrščana počinje serija mečeva sa favoritima

Osamnaesto kolo KLS donosi duel KKK Radnički i Vršca zakazan u hali Jezero za subotu 10. februar od 19 časova i 30 minuta.

Pokušaće Šumadinci da se revanširaju za čestit poraz iz petog kola - 88:79, na terenu tadašnjeg lidera KLS.

U odnosu na taj sastav, KKK Radnički je bez Vasojevića, Karadžića i Kljajevića, ali pojačan dolaskom Kolmena koji je u međuvremenu postao najkorisniji igrač, najbolji skakač u ekipi iz Kragujevca.

Vrščani u Jezero dolaze kao trećeplasirani u KLS, imaju 12 pobeda i pet poraza u sezoni.

– Vršac je jedna izuzetno dobra, mlada ekipa. Igraju dosta tranzicije, stalno su u ofanzivnom skoku. Imaju dosta mladih igrača koji su igrali u Zvezdi i FMP. Jesu, objektivno, jači od nas, ali nećemo ući u utakmicu sa ciljem da se predamo. Nisu nepobedivi, ali imaju dobru seriju iza sebe, pobedili su Mladost, Vojvodinu, a pre dva dana i Primorsku u ABA 2 ligi. Igraju na dva fronta, možda su malo umorniji, videćemo, rekao je Darko Brajković, prvi asistent trenera Bojana Kusmuka.

Ekipa iz Vršca na gostovanjima u KLS beleži tri poraza, protiv njih bodove su osvojili Dinamik, OKK Beograd i Dunav.

- Pružićemo jak otpor i borićemo se da izađemo kao pobednici. Mi moramo da uđemo koncentrisano u utakmicu i da probamo da držimo koncentraciju svih 40 minuta. Sami smo sebi najveći rival u toj utakmici. Obavili smo razgovore u klubu, mislim da ćemo da se podignemo kao ekipa, da pokažemo da imamo karakter, zbijemo redove i izađemo kao tim. I u narednoj, i u svakoj budućoj utakmici daćemo sve od sebe na terenu kako bismo sačuvali status u KLS, da budemo tu i sledeće godine. Da bismo to učinili, moramo da napravimo dva brejka, da imamo makar dve pobede u narednih osam kola. Pozvao bih sve ljude da dođu i da nas podrže u što većem broju, poručio je Brajković.

Da su gosti favoriti nema dilemu ni kapiten Đorđe Milosavljević, ali je jednako uveren da ponovo može da se odigra ravnopravno sa Vrščanima.

– Vršac je sjajna ekipa, mladi su, dosta trče, igraju agresivno, sa jakom željom i voljom. Očekujemo jaku utakmicu, a objektivno - favoriti su. Izdvojio bih Kutlešića i Simeunovića, njih moramo da zaustavimo. Pored svih problema, možemo da pružimo dobar otpor i da izađemo kao pobednici iz ovog meča. Pozivam sve ljubitelje košarke, iako je takvo stanje na tabeli, da dođu, podrže nas da ostvarimo ta dva brejka i klupski cilj - ostanak u KLS.

Milosavljević smatra da uz domaći teren ima još aduta za nadigravanje sa predstavnikom Srbije u regionalnoj ABA 2 ligi.

– Naša prednost može da bude agresivna igra, što traži trener Kusmuk. Relativno smo niska ekipa jer nemamo klasične "petice", ali svi možemo da igramo sve pozicije. Uz agresivnu odbranu, skok u napadu i dobru tranziciju očekujemo boljitak. Ako uspemo to da pretvorimo u koševe i da odbranimo njihove napade i ofanzivne skokove, možemo da se nadamo pobedi, smatra Milosavljević.

Ulaznica za utakmicu KKK Radnički-Vršac košta 100 dinara, a prodaja je na blagajni hale Jezero u subotu posle 18:30.

U saradnji sa medijima, KKK Radnički poklanja ulaznice - detaljnije u objavama medijskih partnera.

U Roda centru od 12 do 16 časova biće ponovo priređene aktivnosti u kojima se posetioci nagrađuju poklonima Rode i ulaznicama KKK Radnički. Za posetioce u Jezeru biće iznenađenja između poluvremena.

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Vrsac plakat

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html