Radnički korak bliže plej-ofu

Radnički korak bliže plej-ofu

Kragujevčani su nastavili sa uspesima u šampionatu, na svojoj strunjači savladavši ekipu Novog Sada 5:3, u sedmom kolu ekipnog prvenstva Srbije u rvanju. 

Početni poen domaćinu doneo je Stefan Taricić, koji je u najlakšoj težinskoj kategoriji, savladao Zeljkovića. Obe runde bile su gotovo identične, gostujući takmičar je s početka dolazio do prednosti, koju je domaći predstavnik sustizao, da bi u finišu meča Taricić iskoristio priliku i tuširao rivala. Potom je Dimitrijević iskazao superiornost i čari rvanja, efektnim akcijama skupljao je bodove, ne dozvolivši i jednog trenutka Simiću i pomisao da može da izbegne poraz.

- Odlično sam pripremljen, a takođe sam i prilično iskusniji od juniorskog reprezentativca Simića. Mislim da su ta dva segmenta bila odlučujuća za moju pobedu, koju sam očekivao, baš kao i starijeg i iskusnijeg rivala u borbi, kratko je prokomentarisao Dimitrijević svoj uspeh.

U kategoriji do 71 kilograma, Novosađani su došli do prvog poena u meču, s obzirom da je Boškov brzo izašao na kraj sa znatno mlađim Urošem Taricićem. Možda i najveća borba viđena je u sledećem meču, u kojem je Ibrahimović branio stečenu minimalnu prednost u duelu sa Ševićem i uprkos velikim nastojanjima novosadskog rvača, uspeo da pobednički okonča susret.

Impozantan utisak ostavio je Živković, koji je u kategoriji do 80 kilograma porazio Vukovića. Kragujevački takmičar je energično ušao u meč, vrlo brzo došao je do velike prednosti, koji je na jedan rutinski način sačuvao do kraja borbe. Izuzetnu sigurnost iskazao je Todorović, savladavši tehničkim tušem Petkovića tokom druge runde. Pešut i Stankić, u kategoriji do 98 kilograma, su vrebali grešku jedan drugome, a u taktičkom nadmudrivanju uspešniji je bio Novosađanin, ostvarivši posle dve runde minimalnu poen razliku u svoju korist. U poslednjem meču, Pavlović je vrlo brzo primorao Radunovića na prekid borbe, ublaživši time poraz gostujućeg tima.

- Zadovoljan sam ostvarenom pobedom, naš cilj je ulazak među četiri najbolje ekipe, odnosno, plej-of. Pobeda nad Novim Sadom je bio jedan od uslova, ali očekuju nas još mečevi u Senti i Kanjiži i samo sa ta dva trijumfa ostvarićemo željeno. Očekuje nas i nastup Pešuta na Mediteranskim igrama, tako da nije nemoguće i da zatražimo odlaganje preostalih borbi, istakao je Dragan Radojević, trener Radničkog, primajući čestitke od Miodraga Popovića, čelnog čoveka kluba iz šumadijske prestonice.

Radnički (Kragujevac)-Novi Sad 5:3

Kragujevac
Sportska hala Jezero
Gledalaca: 200
Sudije: Vesna Piperski-Cucić i Nikola Torbica (oboje iz Zrenjanina)

Rezultati po kategorijama:

  • 59 kilograma: S.Taricić-Zeljković 1:0 (tuš u 1. r.)
  • 66 kg: Dimitrijević-Simić 1:0 (t. tuš u 2. r.)
  • 71 kg: U. Taricić-Boškov 0:1 (t. tuš u 1. r.)
  • 75 kg: Ibrahimović-Šević 1:0
  • 80 kg: Živković-Vuković 1:0
  • 85 kg: Todorović-Petković 1:0 (t. tuš u 2. r.)
  • 98 kg: Pešut-Stankić 0:1
  • 130 kg: Radunović-Pavlović 0:1 (tuš u 1. r.) 

RASPORED PRVE LIGE - SEZONA 2016

Izvor: IPSM

RK RADNIČKI SAJT LIGEFB PROFIL  


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html