’Stotka’ kadeta KKK Radnički - za F8

’Stotka’ kadeta KKK Radnički - za F8

Kadeti KKK Radnički odigrali su najefikasniju utakmicu u sezoni i ubedljivo porazili Ivanjicu na domaćem tereni 101:75 (28:16, 17:20, 27:13, 29:26), u utakmici 21. kola KLS. To je deveta pobeda kojom su osigurali plasman u drugu fazu takmičenja gde će se susresti osam najbolji ekipa Srbije.

Kao najkorisniji igrač, utakmicu je obeležio Dimovski - indeks 41 i "tripl-dabl": 19 poena, uz po 12 sokova i asistencija. Odličnu partiju odigrao je i najbolji strelac Kragujevčana Stepanović - indeks 33, 25 poena, osam asistencija. Među junacima pobede su, kao dvocifreni strelci: Ilić - 17 poena (devet skokova), Barać - 12 poena (10 skokova), Milojević - 10 poena (devet asistencija), ali i ostali saigrači koji su poentirali za F8: Petrić - devet, Petrović - šest, Drobnjak - dva (osam skokova), Gvozdenović - jedan poen. Među deset izabranika trenera Željka Milojevića bio je i Marković.

Najefikasniji igrač susreta bio je Grojić iz Ivanjice sa 27 poena, a od gostiju dvocifren skor imali su još Karapandžić - 18, Polovina - 11 poena.

STATISTIKA 

PRVI PRVI NA SKALI Kadeti KKK Radnicki obezbedili F8 Foto Marko Lazarevic

IZJAVA

Željko Milojević, trener KKK Radnički

- Utakmica je bila veoma bitna za nas, pobeda nam je osiguravala igranje F8. Nije bilo lako, s obzirom da je četvrta po redu koju igramo sa šestoricom bolesnih igrača u 14 dana. Pohvalio bih moje igrače, pre svega, zbog ozbiljnosti koju su pokazali, odgovornosti prema dresu koji nose i klubu za koji igraju. Čestitam im pobedu i plasman među osam najboljih ekipa u Srbiji. Naš kvalitet nije bio sporan, ali je bilo teško odigrati utakmicu na ovom nivou i privesti je kraju kako su to moji igrači uradili. U svim segmentima igre smo dominirali i opravdali ulogu favorita. Čestitam ekipi Ivanjice na borbenosti i korektnoj igri, želim im puno uspeha u daljem radu. Mi idemo dalje - do nove pobede, za kraj prve faze KLS.

U završnom kolu prve faze takmičenja u KLS, KKK Radnički će biti gost Poleta iz Ratine. 

Juniori KKK Radnički su upisali i 18. poraz, kao domaćine ih je nadigrala Vojvodina 66:93 (13:17, 24:20, 17:32, 12:24) u 21. kolu JLS.

Nakon ovog kola ostali su pretposlednji na tabeli (3-18), a sezonu završavaju narednog vikenda kada na gostovanju Slobodi.

Foto: Marko Lazarević/arhiva KKK Radnički
Dejan Milošević

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari