ŽKK Šumadija dočekuje Zvezdu

ŽKK Šumadija dočekuje Zvezdu

Ženski košarkaški klub Šumadija počinje novu sezonu u Prvoj ligi utakmicom protiv C. zvezde u hali Gordana Bogojević u subotu 8. oktobra od 17 časova.

U ovoj sezoni Šumadija je jedini predstavnik kragujevačke košarke u najvišem rangu ženske košarke u Srbiji. Ekipu sa klupe vodi Saša Milojević, bivši trener Radničkog, a kapiten je Kristina Milošević koja za portal PPNS prenosi kako su protekle pripreme i koje su promene u odnosu na prošlu sezonu.

Milošević: Pripreme su protekle dobro, vredno smo radili. Kasno smo kompletirali ekipu, pa nismo uspeli da odigramo odgovarajući broj prijateljskih utakmica. Ove sezone u ekipi je došlo do promene i trenerskog i igračkog kadra. Imamo dobru komunikaciju sa novim trenerom. U klub je došlo nekoliko novih igračica i smatram da je ekipa znatno bolja nego prošle sezone.

O tome sa kojim ambicijama se ulazi u novu sezonu, Milošević kaže:

Milošević: To je svakako opstanak. Svaku priliku koja nam se ukaže za što bolji plasman pokušaćemo da iskoristimo.

Prvo kolo donosi već krupan takmičarski izazov, dolazi beogradska Zvezda.

Milošević: Oni su mlada i perspektivna ekipa, zadržali su kostur tima od prošle sezone i doveli par pojačanja. Imaju velika očekivanja ove sezone i s obzirom na prošlogodišnje rezultate, verovatno se smatraju favoritom u ovom meču. Ali, igramo na domaćem terenu, tako da se nadam da možemo da zabeležimo pozitivan rezultat. Pozivamo sve ljubitelje ženske košarke da dođu u halu Gordana Bogojević (Park) i da nas podrže. Očekujemo dobru utakmicu.

SASTAV ŽKK ŠUMADIJA

  • Kristina Milošević, 1990 - bek
  • Neda Martinović, 1994 - bek
  • Neda Bezarević, 1996 - krilo
  • Jelena Trifunović, 1992 - plej
  • Kristina Jančić, 1995 - centar
  • Neda Vasović, 1999 - krilni centar
  • Andrijana Vasović, 1983 - krilni centar
  • Sofija Lazareska, 1995 - bek
  • Rikel Preston, 1993 - bek
  • Jovana Pantović, 1999 - plej
  • Nina Lovrić, 1999 - plej

RASPORED

ŽKK ŠUMADIJA SAJT LIGE, FB PROFIL
 

PRVI PRVI NA SKALI KKK RADNICKI - Ub Najava

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html