Konkurs za saradnike: Budi PRVI PRVI NA SKALI!

Konkurs za saradnike: Budi PRVI PRVI NA SKALI!

Usled uvećanja obima aktivnosti, a radi daljeg ostvarivanja statutarnih ciljeva, udruženju PRVI PRVI NA SKALI (PPNS) su potrebni novi saradnici-volonteri za onlajn angažovanje od kuće.

Oblasti angažovanja su:

 1. ažuriranje sadržaja o događajima iz oblasti kulture i sporta u Kragujevcu
 2. grafički, veb dizajn (potrebe portala i naloga na društvenim mrežama)

Opis posla

 1. Obrada materijala PPNS za sadržaje portala, nakon obuke za rad na admin panelu - ažuriranje sadržaja; pisanje sadržaja za portal
 2. Kreiranje i dostavljanje grafičkih rešenja

Potrebno je:

 • dostaviti (radnu) biografiju
 • dostaviti prateće motivaciono pismo - sažet opis motiva za prijavljivanje
 • raspolagati sredstvima za onlajn angažovanje
 • imati slobodno vreme - dva sata dnevno radnim danima

Profil kandidata

Očekivanja PPNS od budućih saradnika:

 • Proaktivnost, entuzijazam, pozitivna energija
 • Preuzimanje odgovornosti, spremnost za timski rad
 • Sistematičnost, poštovanje rokova, dobra organizacija vremena 

U prijavi navesti ukoliko imate iskustva u pisanju onlajn sadržaja (upisati najmanje tri linka koji vode do vaših radova) ili ažuriranju sadržaja (linkovi takođe).

Za slanje prijava: info@prviprvinaskali.com - tema: Konkurs za saradnika.

Konkurs je otvoren do daljnjeg.


Prva godišnjica PPNS, 2015.

Bitno!

U obradu će biti uzete samo prijave kandidata koje sadrže lične podatke koji su zakonom dozvoljeni i to: ime i prezime, adresa, poštanski broj, grad, država, kontakt telefon, mejl, obrazovanje, poznavanje rada na računaru, poznavanje stranog jezika, prethodno zaposlenje, sveukupno radno iskustvo i izbor oblasti angažovanja.

Sve prijave kandidata koje sadrže lične podatke van pobrojanih koji nisu dozvoljeni i nisu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti neće biti uzete u razmatranje.

Budući saradnici imaće mogućnost da budu i deo tima PPNS u projektima koji se raspisuju tokom godine, a podrazumevaju ugovaranje honorara za saradnike. Na taj način zajedno stvaramo šanse da obezbedimo sredstva za realizaciju ideja od javnog interesa i za opšte dobro.

Ovakva saradnja moguća je i u oblastima koje nisu predmet ovog poziva, kao što je zaštita životne sredine, jedan od prioriteta PPNS i u 2022. godini.

Kao okvir aktivnosti, pre konkurisanja pročitajte Statut PPNS - OVDE.


Tribina "Kako da o(p)stane Srbija bez GMO", 2016.

O PPNS

Udruženje PPNS je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme 2019. godine, na temeljima istoimenog portala aktiviranog 2014. godine. PPNS nema stalno zaposlene.

Udruženje je samostalno u uređivanju sadržaja, nezavisno od politike i kapitala.

Misija Vizija
Obaveštavanje građana Srbije o pitanjima od javnog značaja obezbeđivanjem informacija i proizvodnjom sadržaja na multimedijalnom magazinskom veb portalu - među kojima je jedna od ključnih oblasti zaštita životne sredine. Široka mreža korisnika interneta koji raspolažu pouzdanim informacijama sa relevantnog izvora koji štiti pravo građana na istinito, potpuno i blagovremeno informisanje.

Advertisement
Foto: Pixabay

 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html