Podrži PRVI PRVI NA SKALI - 15 zaštitnika PPNS

Podrži PRVI PRVI NA SKALI - 15 zaštitnika PPNS

O udruženju (2019) i portalu (2014) PRVI PRVI NA SKALI (PPNS) na internet domenu www.prviprvinaskali.com (2012)

Misija

Obaveštavanje građana Srbije o pitanjima od javnog značaja obezbeđivanjem informacija i proizvodnjom sadržaja na multimedijalnom magazinskom veb portalu - među kojima je jedna od ključnih oblasti zaštita životne sredine.

Vizija PPNS

Široka mreža korisnika interneta koji raspolažu pouzdanim informacijama sa relevantnog izvora koji štiti pravo građana na istinito, potpuno i blagovremeno informisanje.

STATUT PPNS

Слика може припадати текст

Podrška PPNS

Mala reč:

Prvi prvi na skali nije portal - to je izvor istine. Čast mi je što sarađujemo, a veliko zadovoljstvo što mogu da napajam i pravdoljubivost, ne samo svoja interesovanja. Ne stižem mnogo da pratim medije, ali njih uvek.

Idu ruku pod ruku sa pupinizacijom, ali i sa svim temama koje nas mogu učiniti boljim ljudima. Našem životu dati delatnost i smisao.

Podržite portal Prviprvinaskali.com!

Aleksandra Ninković Tašić 
Aleksandra Ninković-Tašić: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Sadržaji Portala PRVI PRVI NA SKALI obraćaju se najboljem delu svakog od nas: kad hoćeš da budeš informisan, ali ne i prevaren, kada nisi puki konzument, već odgovorno i svesno biće koje ovim svetom ne tumara, nego ume prema njemu da se odredi. Informacija, inspiracija, motivacija, akcija i preko potreban osećaj da, iako okružen zamkama, nisi sam.


Podržimo integritet i znanje, podržimo Portal PRVI PRVI NA SKALI!

Aleksandra Vukićević
Aleksandra Vukićević: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Ako ih ne pratite - obavezno zapratite PRVI PRVI NA SKALI. Uvek imaju jako dobro informisane novosti sa pouzdanim izvorima.

I platili su me nula da vam ovo kažem. Čak ni ne znaju da ih toliko volim!


Bojana Novaković
Bojana Novaković: Obavezno zapratite PRVI PRVI NA SKALI
Portal na kome kultura, nasleđe i istoriografija oduvek zauzimaju mesto koje im pripada.

Želim puno uspeha u daljem radu na očuvanju našeg istorijskog identiteta i kulturne baštine.

Podržite portal Prviprvinaskali.com!

Dejan Ristić
Dejan Ristić: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Portal PRVI PRVI NA SKALI pratim od nastanka, znam da podržava sport, a što je naročito važno - ne deli ga na "veliki" i "mali".

Na toj adresi su vrhunski profesionalci, ali i deca u sportu, najreklamiraniji sportovi, ali i oni bez medijske podrške, iako jednako donose radost i ponos svojoj publici. Tako su i bodibilding i fitnes imali svoj zapažen prostor na PPNS. Najavljivali smo događaje i delili radost učestvovanja, a naročito pobeda - reprezentativnih, klupskih, ličnih - sugrađanski i komšijski :)

Pošto nas vezuje istrajnost, uveren sam da je pred nama dugotrajno partnerstvo, a portal zaslužuje još širi krug i partnera i posetilaca.

Podržite portal Prviprvinaskali.com!

Goran Ilić

Goran Ilić: Podržite portal Prviprvinaskali.com
U ova čudna vremena na jednom - pravom mestu, u pravo vreme su pravi ljudi, iza kojih su prave, vredne reči koje promovišu PRAVE VREDNOSTI.

To mesto je portal Prvi prvi na skali!

Podržimo ga!

Gordan Matić

Gordan Matić: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Danas postoji mnogo medija koji funkcionišu i rade u našoj zemlji, ali je jako malo onih koji propagiraju istinske i prave vrednosti. Takvih je malo, ali se lako prepoznaju.

Mi smo prepoznali vas kao medij sa kojim se možemo identifikovati i sa kojim možemo sarađivati ne razmišljajući da ćemo ikada biti zloupotrebljeni.

Ostanite takvi jer "Fondacija Tijana Jurić" želi da istinski promoviše prave vrednosti, zdrav život, sigurno okruženje za sve nas. Nama su potrebni partneri poput vas.

Igor Jurić 

Igor Jurić: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Dragi prijatelji,

Dejan Milošević, vlasnik portala Prviprvinaskali.com, odlučio je da se posveti isključivo najboljem, najkompletnijem i najistinitijem sajtu o GMO u ovom delu Evrope.

Zato mu je potrebna i naša finansijska podrška.

Ja ću biti darodavac portala Prviprvinaskali.com.

Hvala za razumevanje i podršku koju ćete pružiti ne samo Dejanu, već svim građanima Srbije - sadašnje i budućih generacija! 

Miladin M. Ševarlić

Prof. dr Ševarlić: Podržite portal Prviprvinaskali.com
U velikoj oskudici, pre svega kragujevačkih portala i sredstava informisanja, portal PPNS je od samog početka pratio i izveštavao patriotski i drugarski o svim mojim rezultatatima kao i rezultatima Streljačkog kluba "Čika Mata".

Hvala portalu PPNS za sve intervjue i prenete vesti o svemu na čemu sam vredno radio u godinama iza nas.

Iskreno se nadam da ćemo još dugo sarađivati.

Podržite portal Prviprvinaskali.com!

Milutin Stefanović

Milutin Stefanović: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Ljubav, borba, istrajnost, donkihotovski napori i doslednost sebi. Ako ove reči opisuju Dejana Mišku, kakav bi onda mogao da bude portal čiji je on kreator?

Osvoji vas sadržaj, drugačiji pristup, informisanost i pokušaj da se bude radoznao. Portal Prvi Prvi Na Skali je za strpljive, a ne za one koji čitaju samo naslove.

Mnogi tvrde da su poverenje, moral i vera deplasirani; i da treba menjati kriterijume, jer to je normalno. Dejan i Portal Prvi Prvi Na Skali ne žele da se uključe u tu realnost i, još jednom, dokazuju da ne moraš da pripadaš - da bi bio.

Podržite portal Prviprvinaskali.com!

Olivera Miloš Todorović
Olivera Miloš Todorović: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Ovo je mesto za one koji se nisu poklonili novim sistemima vrednosti...


A i lepo zvuči.

Podržite portal Prviprvinaskali.com!

Sanja Kaličanin

Sanja Kaličanin: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Želeći dobro portalu Prvi prvi na skali želimo dobro i nama samima.

Portal ne skriva ni svoja uverenja, ni svoje namere, ni svoje akcije..., portal čuva našu slobodu, kulturu i identitet.

Podržimo plemenita nastojanja vlasnika portala Dejana Miloševića jer time podržavamo i Srbiju slobodnu od GMO!

Tatjana Brankov

Tatjana Brankov: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Portal PPNS propagira, pre svega, zdrav život.


Putem zalaganja za zdravu ishranu, zdrav ambijent i zdravu kulturu - i u užem i u širem smislu - ovaj portal ozbiljno podržava prave društvene vrednosti, i zaslužuje svaku podršku. 

Podržite portal Prviprvinaskali.com!

Tatjana Janković

Tatjana Janković: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Drago mi je da postoje ljudi koji koračaju ispred straha, bez nedoumica da li zbog toga mogu imati i lične štete... Oni znaju da bez istine i pravih vrednosti, svrha pisanja gubi svaki smisao.

Takav je upravo portal Prvi Prvi Na Skali, koji ispred materijalne zarade stavlja interes društva i dobrobit dece i budućnost Srbije. To je portal koji vraća veru u srpsko novinarstvo i davno izgubljenu kvalitetnu reč.

Svim srcem uz PPNS!

Podržite portal Prviprvinaskali.com!

Zoran Jovanović

Zoran Jovanović: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Pre dve godine sam smislio Fejsbuk "sapunicu" posvećenu mojim poznanicima, inače pobednicima u borbi za vlastitu ideju, mesto pod suncem i, u krajnjoj instanci, materijalni opstanak. Njihovo osvajanje slobode nije ni paušalno ni ograničenog roka trajanja. Ono je suštinsko i dokaz da se velike bitke mogu dobijati bez mejnstrim podrške. Lako je biti deo mase, hrabrost je biti sam. Do sada su akteri ove sapunice bili Petar VojinovićDarko MitrovićVeljko Pajović i Dragoslav Simić.

Danas je moj junak Dejan Milošević Мишка.

Dejan Milošević Miška vodi vlastiti rat u kojem pobeđuje zahvaljujući čudnovatoj ljubavi prema radiju i, gle, Kragujevcu. Kao što je poznato, pravda je spora, a u njegovom slučaju i nekako teško nedostižna (čudna negacija, ali tako mu dođe): uprkos pobedama u ovim bitkama, nikako da dobije ratnu odštetu, a to će reći: kakvu-takvu finansijsku korist od borbe za lepu pisanu i izgovorenu reč. U tu reč možete da se uverite skokom na adresu www.prviprvinaskali.com.

Na njegovom multimedijalnom portalu Prvi Prvi Na Skali ima puno toga što preskačem zato što ne znam gde da se denem sa GMO-om, drogama, rekama Stare planine, zaštitom potrošača, savetima fizoterapeuta, Svetom, Evropom, Gradovima, Opštinama i Kragujevac-gradom kao takvim (sve su to nizovi raznih podmenija glavnih menija), ali zato na vaš klik ponosno čekaju za mene mnogo grandiozniji meniji Rokenroler i Radion. U Rokenroleru odaje počast rokenrolu, a u Radionu odaje počast radiju.

Dejan Miška nije slučajno s jednom nogom u rokenrolu, a drugom u radiju. Jednostavno, Prvi Na Skali bio je radio program s rokenrol podtekstom emitovan iz Kragujevca i lokalnog dometa na kud ćeš nižoj frekvenciji od 88,9 megaherca - dakle, baš prvi na skali radio prijemnika kad krenete da je pretražujete... Živeo je dva leta, pa ugašen. Neko je par godina kasnije pokrenuo surogat-radio pod istim imenom, ali pod drugom zastavom. Da se šut ne bi natezao s rogatim, Dejan Miška je 2014. svetu predstavio multimedijalni portal s rokenrol matricom, razvrstan na stotinak odeljaka i pododeljaka i nazvao ga Prvi Prvi Na Skali! Da se zna.

Pa, Dejane, what’s an idea?

"A-khm," reći će Dejan bez FM-a, "ideja mi je da PPNS predstavim kao simulator radija. Zato moj slogan i jeste STRANICA KOJA SE ČUJE. Nalikuje simulatoru letenja, a dobrim delom to i jeste. Sijaset je tipičnih radijskih formi, a podosta je i štiva koje može da ima svoje mesto na FM-u. Posebno mesto zauzima Radion, sa emisijama od kojih su neke i dalje žive, a druge su ostale da žive u sećanjima i u Radionu! Tajantveni voz, Dole na uglu i Neonska duga Žikice Simića, ZAIR Zorana Modlija, Rokenroler Kolosa sa Rodosa, Oblak u bermudama Darka Kocjana, Mjehur na mreži Srđana Anđelića, Sredinom ulice Mome Rajina... da ne nabrajam dalje."

I ne treba. Dovoljno je ovo za peti rođendan portala Prvi Prvi Na Skali, a donekle i svih nas koje je Dejan pokupio s radijskog konca i rokenrol konopca, posadivši nas na počasna mesta svoje životne ljubavi - radija. Ima tu mesta i za vas ako ćete nešto lepo napisati, izgovoriti ili uslikati za www.prviprvinaskali.com. Jeste, sva prva mesta su zauzeta, ali biti drugi drugi među Prvima Prvima itekako je dostojno dostojno hvale hvale!

14. januar 2019.

Zoran Modli
Опис фотографије није доступан.
STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv rudnika litijuma u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html