Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

11.11.2019

Čekajući vetar, 10. 11. 2019.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

PRVI PRVI NA SKALI KRAGUJEVAC
RADION: ČEKAJUĆI VETAR

 

Ne morate da budete vođa čopora svom psu i da imate čvrstu ruku. On vas i tako razume bolje nego vi njega, pa probajte sa pozitivnom motivacijom. Knjiga "Moja prva šapa", autora Marije Marjanović i Nikole Uroševića, naučiće vas kako da postignete željeno vaspitanje bez prinude.

Ekološki pismena osoba ima svest o životnoj sredini i potrebu da je brani i sačuva. Udruženje Škola za opstanak godinama radi na ovoj vrsti opismenjavanja, stalno ukazujući da bi moralo da postane i obavezan deo obrazovnog sistema. Gošće emisije su Gordana Brun i Jelena Nikolić Antonijević, koje će, između ostalog, govoriti o projektima koji su u toku i o aplikaciji sa podacima o bio i geo diverzitetu.

Nemamo toliko voda koliko možemo da ih uništimo. Kakva je situacija na Vlasinskom i Lisinskom jezeru i rekama u njihovoj blizini?

Podsetićemo vas na dobre strane fermentisane zimnice, a čućete i priču o poslastičarnici koja pravi kolače bez jaja, meda i šećera i ne koristi jednokratnu plastiku.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.


PREPORUKA PPNS

ZABRANA GMO OTVORILA SRBIJI VRATA I NAJZAHTEVNIJIH TRŽIŠTA


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM
 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar