Čekajući vetar, 23. 2. 2020.

Čekajući vetar, 23. 2. 2020.

PRVI PRVI NA SKALI KRAGUJEVAC
RADION: ČEKAJUĆI VETAR

Ako ne umeš da praviš - ne kvari ono što postoji

Jedna od predloženih mera za oporavak vazduha u Srbiji je veći broj električnih automobila u saobraćaju. Ima smisla dok se baterije ne stave na punjenje - pune se iz istih zagađujućih izvora kojih treba da se rešimo. Čućete Danijelu Božanić.

Spaljivanje plastike i guma oslobađa otrove čiji je najmanji problem što smrde. Koncentracije najopasnijih se ne mere - njihovo merenje je skupo čak i za bogate zemlje. O supstancama u dimu i uticaju na zdravlje govore dekan Hemijskog fakulteta prof. dr Ivan Gržetić i dr Tatjana Radosavljević, pulmolog.

Prvo mesto na ovogodišnjem Klimatonu osvojile su ekipe CLOTHES BANK i ( KL) IMA NADE. Čućete njihove ideje za pametno upravljanje tekstilnim otpadom, kao i za smanjenje urbanih toplotnih ostrva.

Svoje predloge za Crni i Zeleni list daće Slavica Gligorović, novinarka RTS i Deni Porej, direktor WWF Adria, biolog koji je svojeručno obeležio šest stotina krokodila.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS

JEŠĆEMO GMO HRANU - JEDAN OD MITOVA O EU ILI NE?


PROTESTI ŠIROM ŠPANIJE PROTIV NISKIH CENA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA (VIDEO)PORTAL PRVI PRVI NA SKALI MEĐU DOBITNICIMA PRIZNANJA POVODOM 150 GODINA SPITS-A (FOTO)

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari