Čekajući vetar, 30. 10. 2022.

Čekajući vetar, 30. 10. 2022.

’Strani partner se oslobađa odgovornosti za štetu’ - advokat Sreten Đorđević, iz analize ugovora suprotnog pravnom poretku Srbije

Ekološki problemi i potencijali mladih

Ako nam se ostvari nekoliko "Ako" - ove zime neće biti restrikcija struje, kažu stručnjaci. Više će zavisiti od ljudske umešnosti nego od sreće i prirode, što bi trebalo da bude utešno - barem teorijski.

I u oblastima upravljanja vodama i šumama, rezultati analiziranog stanja u proteklih godinu i po dana opravdavaju naziv Izveštaja iz senke Koalicije 27: Korak napred, nazad dva.

Svetska organizacija za prirodu WWF objavila je studiju o uključivanju mladih u ekološke i teme očuvanja prirode: "Zarobljeni potencijali mladih - kako ih osloboditi". Predstavljanje Studije je i uvod u seriju razgovora koji uključuju mlade, donosioce odluka i organizacije civilnog društva.

Naši zakoni su opasni: odlični za rudarske kompanije i pogubni za ljude. Šta piše u ugovorima koje je Srbija sklapala sa stranim partnerima? Nešto od toga rečeno je na sednici Odbora za zaštitu životne sredine u Narodnoj Skupštini. 

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj

Čekajući vetar - ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 9 do 10 sati. 
ARHIVA PPNS
"RUDARSKA INDUSTRIJA JE GLAVNI IZVOR ZAGAĐENJA ZEMLJIŠTA NA ZAPADNOM BALKANU" - ZAJEDNIČKI ISTRAŽIVAČKI CENTAR EVROPSKE

’Rudarska industrija je glavni izvor zagađenja zemljišta na Zapadnom Balkanu’ - Zajednički istraživački centar Evropske komisije

PREPORUKA - EKSKLUZIVNO NA PPNS SANU:
PROMOCIJA ZBORNIKA "PROJEKAT JADAR - ŠTA JE POZNATO?" (VIDEO)

SANU: Promocija zbornika ’Projekat Jadar - šta je poznato?’ (VIDEO)

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari