Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

05.07.2020

Čekajući vetar, 5. 7. 2020.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Nije loš feng šui, ali je bolje po zakonu

Vlada Republike Srbije potpisala je ugovor sa kineskom kompanijom Ling Long Tire o izgradnji fabrike guma u Zrenjaninu. Mesec, dan, sat i minut potpisivanja birani su po feng šuiju, da bude srećno i berićetno. Vlada je ovo proglasila projektom od nacionalnog značaja, ali nije objasnila zašto. Treba verovati da jeste, jer ne bi valjda tek tako kineskom partneru poklonila sto hektara zemljišta! Šta sve u ovoj priči nije u skladu sa zakonom - govore Mirko Popović i Jovan Rajić iz Regulatornog instituta za obnovljivu energiju i životnu sredinu ( RERI).

Jedan od onih koji poznaje i bere lekovite trave. Prvo im se izvini, pa ih onda suši. O tajnom jeziku biljaka, njihovoj neprolaznoj lekovitoj moći, kao i o Buntovnim gradskim botaničarima govori gost emisije Momčilo Antonijević.

Najstarija jedinka prstenovana u Srbiji bio je orao krstaš, prstenovan kao mladunac, a nađen uginuo u Mađarskoj posle dvadeset i šest godina. U Galeriji Prirodnjačkog muzeja otvorena je izložba "Zov daljine - seobe u carstvu životinja", autorke dr Daliborke Stanković.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 9 do 10 sati.

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

GALERIJA PPNS


ZAŠTITNICI ŽIVOTNE SREDINE 2019ARHIVA PPNS

SRBIJA BEZ GMO, POSLE KOVIDA-19

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN


DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar