Whitesnake na Tašmajdanu 6. jula

Whitesnake na Tašmajdanu 6. jula

Legendarni pevač i frontmen Dejvid Koverdejl rešio je da u 2022. godine okonča karijeru jednog od najvećih svetskih bendova svih vremena – Whitesnake. Najavljuju globalnu turneju, a neće izostati ni srpska prestonica. Koncert na Tašmajdanu biće 6. jula.


Maestralni Koverdejl, poznat po fantastičnom glasu i multi platinastim hitovima, odlučio je da se oprosti od publike na vrhuncu karijere.

- Neizmerno se radujemo koncertu na Tašmajdanu 6. jula! Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina – čast i privilegija mi je što sam uvek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom sveta koji su me pratili i podržavali na ovom neverovatnom putovanju! Vreme je da stavim tačku na 5 dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda jednostavno nije moguć, naveo je on.

Kako navode organizatori, Whitesnake koncertu mogu da prisustvuju svi koji poseduju potvrdu o vakcinaciji ili preležanom kovidu u poslednjih šest meseci, a biće omogućeno i beslatno testiranje ispred stadiona Tašmajdan. Beogradski koncert je, zahvaljujući Avalon produkciji, dobio i svetsku ekskluzivu – jedino na Tašmajdanu će Koverdejlov prijatelj i saborac iz Purple dana, Glen Hjuz, deliti binu sa frontmenom Whitesnakea. Fanovi će moći da uživaju u odličnoj svirci njegovih The Dead Daisies, a Whitesnake i Deep Purple obožavaoci mogu već da naslute kako će izgledati jedan od biseva.

"Stoga pozivamo sve rokere i ljubitelje dobrog zvuka da, zajedno sa nama, isprate jednog od najboljih pevača svih vremena koji se, od davne 1975. godine pa na ovamo, uvek vraćao Beogradu spektakularnim koncertima, poručuju u saopštenju.

Whitesnake - Soldier of fortune (live in Belgrade 2015)

Ulaznice

Ulaznice za ovaj spektakl mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visionau sledećim kategorijama: parter 2.900 dinara; fan pit (samo 1.000 ulaznica) 3.500 i tribine 3.500 dinara. 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari