Dašić: Kragujevac mora da bude očišćen od kriminala i korupcije

Dašić: Kragujevac mora da bude očišćen od kriminala i korupcije

SNIMAK UBISTVA NIKOLE ZEČEVIĆA ZEKE (1983)

Rukovodstvo Kragujevca podržava borbu protiv organizovanog kriminala

Rukovodstvo Kragujevca podržava započetu borbu protiv organizovanog kriminala i pruža punu podršku predsedniku države Aleksandru Vučiću i svim nadležnim organima. Naša je obaveza da se zajedno sa njima borimo da Kragujevac bude sigurniji i bezbedniji grad za našu decu, rekao je u svom obraćanju medijima gradonačelnik Nikola Dašić povodom ubistva koje se sinoć dogodilo u Glavnoj ulici. Svi mi ovde imali smo prilike da odrastamo u jednom mirnom gradu, da šetamo ulicama i ne strahujemo za svoj život. Ono što je posebno bezobrazno u sinoćnjem incidentu je da neko puca u centru grada u Glavnoj ulici.

UBIJEN MUŠKARAC U KRAGUJEVCU, PUCANO IZ AUTOMOBILA U POKRETU

Ubijen muškarac u Kragujevcu, pucano iz automobila u pokretu

Foto: Nebojša Raus

Duboko sam uveren da ćemo u borbi protiv kriminala, ali i svih drugih oblika nedozvoljenih radnji i korupcije uspeti da damo odlične rezultate. Posebno sam zadovoljan politikom koju vodi naš predsednik Republike Aleksandar Vučić. Borba protiv kriminala, koja je počela u Beogradu hapšenjem jedne velike organizovane bande Veljka Belivuka, rešila nas je jedne nevolje. Ali, svaki grad ima neku svoju nevolju i nećemo dozvoliti da građani imaju problem sa bezbednošću na ulici. Dašić je istakao da ima veliko poverenje u naše policijske organe i organe bezbednosti, u sve službe koje se ovim ozbiljno bave i koje neće stati dok počinioci ne budu uhapšeni i dok ne budu odgovarali pred zakonom za svoja nedela.

Kragujevac mora da bude grad očišćen i od kriminila i od korupcije, miran grad kakav je oduvek i bio. To je naša obaveza. Mi našoj deci moramo da ostavimo Kragujevac koji smo mi imali i u kojem smo mi odrastali. Ne želimo koruptivna ponašanja niti u opštinskim organima, niti u privatnim preduzećima, u bilo kom biznisu ili u sportu. U ovom trenutku kompletna koalicija, koja trenutno rukovodi gradom Kragujevcem ujedinjena je u tome da neće dozvoliti da bilo kakvi pritisci uspore dalji razvoj grada. Ovo je godina velikih investicija, istakao je gradonačelnik i podsetio da grad Kragujevac rešava severnu obilaznicu, problem zagađenja kroz gasifikaciju Energetike i planira brojne investicije. Pored uređenja Trga vojvode Radomira Putnika, planira i zamenu kanalizacionih cevi u gradu i radove na infrastrukturi sve dok ne istera 19. vek iz njega, onako kako smo obećali u kampanji. Ovo nije stranačka nego priča nas Kragujevčana, poručio je Dašić.Izvor: Grad Kragujevac, 13. 2. 2021. 


PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari