Dašić: Kragujevac mora da bude očišćen od kriminala i korupcije

Dašić: Kragujevac mora da bude očišćen od kriminala i korupcije

SNIMAK UBISTVA NIKOLE ZEČEVIĆA ZEKE (1983)

Rukovodstvo Kragujevca podržava borbu protiv organizovanog kriminala

Rukovodstvo Kragujevca podržava započetu borbu protiv organizovanog kriminala i pruža punu podršku predsedniku države Aleksandru Vučiću i svim nadležnim organima. Naša je obaveza da se zajedno sa njima borimo da Kragujevac bude sigurniji i bezbedniji grad za našu decu, rekao je u svom obraćanju medijima gradonačelnik Nikola Dašić povodom ubistva koje se sinoć dogodilo u Glavnoj ulici. Svi mi ovde imali smo prilike da odrastamo u jednom mirnom gradu, da šetamo ulicama i ne strahujemo za svoj život. Ono što je posebno bezobrazno u sinoćnjem incidentu je da neko puca u centru grada u Glavnoj ulici.

UBIJEN MUŠKARAC U KRAGUJEVCU, PUCANO IZ AUTOMOBILA U POKRETU

Ubijen muškarac u Kragujevcu, pucano iz automobila u pokretu

Foto: Nebojša Raus

Duboko sam uveren da ćemo u borbi protiv kriminala, ali i svih drugih oblika nedozvoljenih radnji i korupcije uspeti da damo odlične rezultate. Posebno sam zadovoljan politikom koju vodi naš predsednik Republike Aleksandar Vučić. Borba protiv kriminala, koja je počela u Beogradu hapšenjem jedne velike organizovane bande Veljka Belivuka, rešila nas je jedne nevolje. Ali, svaki grad ima neku svoju nevolju i nećemo dozvoliti da građani imaju problem sa bezbednošću na ulici. Dašić je istakao da ima veliko poverenje u naše policijske organe i organe bezbednosti, u sve službe koje se ovim ozbiljno bave i koje neće stati dok počinioci ne budu uhapšeni i dok ne budu odgovarali pred zakonom za svoja nedela.

Kragujevac mora da bude grad očišćen i od kriminila i od korupcije, miran grad kakav je oduvek i bio. To je naša obaveza. Mi našoj deci moramo da ostavimo Kragujevac koji smo mi imali i u kojem smo mi odrastali. Ne želimo koruptivna ponašanja niti u opštinskim organima, niti u privatnim preduzećima, u bilo kom biznisu ili u sportu. U ovom trenutku kompletna koalicija, koja trenutno rukovodi gradom Kragujevcem ujedinjena je u tome da neće dozvoliti da bilo kakvi pritisci uspore dalji razvoj grada. Ovo je godina velikih investicija, istakao je gradonačelnik i podsetio da grad Kragujevac rešava severnu obilaznicu, problem zagađenja kroz gasifikaciju Energetike i planira brojne investicije. Pored uređenja Trga vojvode Radomira Putnika, planira i zamenu kanalizacionih cevi u gradu i radove na infrastrukturi sve dok ne istera 19. vek iz njega, onako kako smo obećali u kampanji. Ovo nije stranačka nego priča nas Kragujevčana, poručio je Dašić.Izvor: Grad Kragujevac, 13. 2. 2021. 


PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html