Klinički centar obustavio prijem u radni odnos 63 medicinska tehničara

Klinički centar obustavio prijem u radni odnos 63 medicinska tehničara

Obustavlja se prijem u radni odnos 63 medicinska tehničara, objavio je na svom sajtu Klinički centar Kragujevac u petak 15. maja.

U svedenom obaveštenju u vezi sa oglasom za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od tri meseca 63 medicinska tehničara, KC "svim zainteresovanim licima" javlja da se u potpunosti obustvaljaju sve aktivnosti.

Oglas je objavljen 18. marta u listu Poslovi, na sajtu Ministarstva zdravlja, kao i na sajtu KC

Sedam dana ranije, 8. maja, KC je objavio odluku o izboru kandidata za prijem u radnim odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na osnovu Naredbe Ministarstva zdravlja Republike Srbije po hitnom postupku u vezi sa Uredbom o organizovanju rada poslodavca za vreme vanrednog stanja.

Naredba je izdata 26. marta ove godine, a ticala se hitnog postupka u vezi sa uredbom o organizovanju rada poslodavca za vreme vanrednog stanja.

Radi popune radnog mesta na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom od 40 časova nedeljno u radnim odnos je primljeno 117 doktora medicine i 128 medicinskih tehničara, objavio je KC 8 maja.

Istog tog dan, međutim, KC je objavio i obaveštenje u kojem pominje da je od proglašenja vanrednog stanja zaključio ugovore o volontiranju sa 117 lekara. Obaveštenje sa potpisom direktora Predraga Sazdanovića ima intrigantan završetak:

"Očekivano, nakon velikog stresa i opšte nacionalne opasnosti započinju pojedinačni interesi, po pravilu onih koji ništa nisu učinili da bi spasili naciju. Kao što smo rekli očekivano, ukoliko ste pažljivo čitali Jovana Cvijića i Vladmira Dvornikovića".

Obaveštenje u celini:

Obaveštenje KC Kragujevac

BOJIĆ ZA ’DEDINJE’ NABAVIO NEPOUZDANE TESTOVE NA KORONAVIRUS OD BIZNISMENA OSUMNJIČENOG ZA KRIMINAL

JAVNO.RS: POSLOVI PORODICE KISIĆ


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html