Klinički centar obustavio prijem u radni odnos 63 medicinska tehničara

Klinički centar obustavio prijem u radni odnos 63 medicinska tehničara

Obustavlja se prijem u radni odnos 63 medicinska tehničara, objavio je na svom sajtu Klinički centar Kragujevac u petak 15. maja.

U svedenom obaveštenju u vezi sa oglasom za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od tri meseca 63 medicinska tehničara, KC "svim zainteresovanim licima" javlja da se u potpunosti obustvaljaju sve aktivnosti.

Oglas je objavljen 18. marta u listu Poslovi, na sajtu Ministarstva zdravlja, kao i na sajtu KC

Sedam dana ranije, 8. maja, KC je objavio odluku o izboru kandidata za prijem u radnim odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na osnovu Naredbe Ministarstva zdravlja Republike Srbije po hitnom postupku u vezi sa Uredbom o organizovanju rada poslodavca za vreme vanrednog stanja.

Naredba je izdata 26. marta ove godine, a ticala se hitnog postupka u vezi sa uredbom o organizovanju rada poslodavca za vreme vanrednog stanja.

Radi popune radnog mesta na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom od 40 časova nedeljno u radnim odnos je primljeno 117 doktora medicine i 128 medicinskih tehničara, objavio je KC 8 maja.

Istog tog dan, međutim, KC je objavio i obaveštenje u kojem pominje da je od proglašenja vanrednog stanja zaključio ugovore o volontiranju sa 117 lekara. Obaveštenje sa potpisom direktora Predraga Sazdanovića ima intrigantan završetak:

"Očekivano, nakon velikog stresa i opšte nacionalne opasnosti započinju pojedinačni interesi, po pravilu onih koji ništa nisu učinili da bi spasili naciju. Kao što smo rekli očekivano, ukoliko ste pažljivo čitali Jovana Cvijića i Vladmira Dvornikovića".

Obaveštenje u celini:

Obaveštenje KC Kragujevac

BOJIĆ ZA ’DEDINJE’ NABAVIO NEPOUZDANE TESTOVE NA KORONAVIRUS OD BIZNISMENA OSUMNJIČENOG ZA KRIMINAL

JAVNO.RS: POSLOVI PORODICE KISIĆ


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari