Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Glavolom

22.02.2020

Otkazivanje promocije knjige i TV-gostovanje Pece Popovića (ni)su povezani?

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCUVRŠAC - Književna opština Vršsac poznatra kao KOV predstaviće u četvrtak, 20. februara u 18 časova u vršačkoj Gradskoj biblioteci knjigu "Proleća u Topčideru" Petra Pece Popovića, saopštio je KIOV.

Na promociji će govoriti glavni urednik KOV-a Mihajlo Pantić i autor.

Izvor: Tanjug, 19. 2. 2020.


Sinoć je na mansardi KOV-a u Sterijinoj 34 održana promocija knjige "Proleća u Topčideru" Petra Pece Popovića. U sali koja je bila mala da primi sve zainteresovane, o knjizi su govorili glavni i odgovorni urednik KOV-a Mihajlo Pantić i autor, dok je prisutne pozdravila predsednica KOV-a Ana Krdu. U vrlo prijatnoj atmosferi, kakva je već postala neuobičajena na književnim večerima, Peca Popović je predstavljajući svoju knjigu, govorio u slavu Beograda i Vršca.

Izvor - FB: Ana Krdu, 21. 2. 2020.Književna opština Vršac:

Petar Peca Popović o znamenitom Vrščaninu Sretenu Stefanoviću
ŠAMPION KOJI JE NEGOVAO TIŠINUUtisak nedelje, 17. 2. 2020.

Gosti: Peca Popović, Snježana Milivojević i Slobodan Cvejić

POPOVIĆ

- Znaju oni koga su birali, znaju da će uvek imati jednog više, u bilo kojoj odluci... Da se ne lažemo. To prosto odslikava ceo naš sistem. Sistem se bazira na volji sa jednog mesta i prosto ona se sprovodi svuda – u opštini, u obdaništu, u sudu i u REM-u.

- U ovoj zemlji je demokratija izigrana na svim mestima. U Skupštini da danas vladajuća stranka predloži da je četvrtak, oni bi sa 129 glasova izglasali da je četvrtak. To je karikiranje demokratije.

- Da li vi stvarno verujete da nešto može da se desi na televizijama sa nacionalnom pokrivenošću, da neko pre početka emisije ne proveri šta se tu emituje. Imali ste predsednike koji se pojavljuju jednom mesečno, ili jednom u tri meseca, a sada o svemu saznajete od jednog autoriteta.

- Imamo svi takvih iskustava, da smo s najboljim namerama ulazili u sistem, s nadom da ćemo nešto promeniti, a izađete kao totalno poražena, izbrukana osoba. Izbrukaju vas ljudi koji sramote ovu državu, izbrukaju vas vlasnici rečnika koji ne priliči nijednoj ozbiljnoj instituciji.

- Studio B je slika Beograda, ima obavezu prema ovom gradu, njegovoj istoriji, prema onim ljudima koji su se žrtvovali za taj Studio B, da postane najpopularnija stanica, gradska na prostorima bivše Jugoslavije... Pa nije valjda, u godini proslave 50 godina, ovo red, da ovako izgleda program.


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020


STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar