Besplatаn mesec lego robotike

Besplatаn mesec lego robotike

IT akademija "Himera" saopštava da poklanja 50 vaučera školarcima za mesec dana lego robotike, pružajući deci šansu da se oprobaju u svetu programiranja. Besplatna robotika odvija se u Karađorđevoj 15B.

Himera Solutions&Education

- Naši polaznici će imati šansu da programiraju robote lego boost-era, inventor-a i spike prime-a. Programira se preko scratch i python programa koji predstavljaju najkreativniji uvod u svet programiranja, poručuju iz Himere.

Grupe mladih programera se formiraju po uzrastima:

  • grupa I: 3. i 4. razred
  • grupa II: 5. i 6. razred
  • grupa III: 7. i 8. razred

- Polaznike će obučavati licencirani predavači, sa višegodišnjim iskustvom u radu decom u oblasti robotike: Zoran Sretenović, Mirjana Nikolić, Branko Aksentijević i Igor Tanasijević. Oni polaznike škole lego robotike na interesantan način, kroz igru i zabavu, uvode u svet programiranja i istraživanja sa ciljem da dobiju adekvatno znanje, kažu u ovoj IT akademiji.

Akademija pruža rad sa predavačima koji imaju veliko radno iskustvo u IT industriji i u nastavi, realan fond časova, kako bi svaki polaznik stekao adekvatno znanje, mogućnost polaganja završnog ispita sa partnerskom ustanovom Visokom tehničkom školom strukovnih studija u Kragujevcu i dobijanje validnog sertifikata priikom zaposlenja. Prednosti Akademije su broj polaznika (do 10 polaznika po programu) i garantovan rad u realnom okruženju u kome se izrađuje softver, saopštava Himera.

Za detaljnije informacije - telefon 0642866004 i sajt www.himera.rs

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari