Nestali Srbija: Dragan Stojanović (1942), Kragujevac

Nestali Srbija: Dragan Stojanović (1942), Kragujevac

Dragan Stojanović (1942) iz Kragujevca nestao je u sredu 12. oktobra.

Tog dana je viđen najpre oko 13:25 ispred ambulante u Čegarskoj, na Metinom Brdu (između naselja Pivara i Bresnica). Tada je krenuo u šetnju, a poznanici je rekao: "Odoh do Zastave", saznala je njegova porodica. Potom je u 13:49 uočen na ulazu "Pirotehnika" bivše Zastave, što je zabeleženo na snimku video nadzora sa te lokacije. Nakon toga se gubi svaki trag.

Kako je porodica javila, na sebi je imao teget duks sa žutim prugama, teget prsluk, sivi donji deo trenerke i teget lakost patike. Dragan ima blaži oblik demencije i srčani je bolesnik.

U toku je potraga. Porodica je nestanak prijavila MUP-u, a moli sugrađane ukoliko imaju neku informaciju da kontaktiraju policiju (192) ili unuka Strahinju Krsmanovića (0653384612) - profili na Instagramu i Fejbuku. Takođe moli sve koji su spremni da se pridruže potrazi koja je jutros započeta sa komšijama na "Pirotehnici".

Iz ličnog opisa dostavljenog sajtu Nestali Srbija:

  • Visina: 165 cm
  • Težina: 80 kg
  • Boja očiju: Braon
  • Boja kose: Seda 
DORADA VESTI

Porodica Stojanović nas je obavestila oko 11:15 da je Dragan pronađen u krugu Zastave (Pirotehnika), u lošem stanju, ali živ. Preuzela ga je Hitna pomoć. 

Prenosimo zahvalnost porodice svima koji su doprineli da se potraga uspešno završi.


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

MIHAJLO PUPIN

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html