Udruženje Tranzicioni kutak otvorilo radnju

Udruženje Tranzicioni kutak otvorilo radnju

Udruženja za samopodršku "Tranzicioni kutak" otvorilo je radnju za sportsku opremu i garderobu "Training & Transiton", u okviru svojih projektih aktivnosti.

Radnja je nastala iz biznis plana člana Udruženja Uroša Milunovića, sa idejom promovisanja zdravih stilova života mladih. Uz prodaju odeće, na ovom mestu moguća je i izrada planova za trening.

Radnja se nalazi u ulici Lole Ribara br. 19, radno vreme je od 9 do 17 časova (vikendom od 9 do 14 časova), a kontakt-telefon 0642263284 (Ivan).

Ovo udruženje pruža vršnjačku, motivacionu i psihosocijalnu podršku deci i mladima iz osetljivih kategorija stanovništva u Kragujevcu. 

Do sada je realizovalo brojne aktivnosti, kao što su festival mladih "Bleja" (sedam godina zaredom), vršnjačke radionice u osnovnim i srednjim školama, manifestacije povodom 16 dana aktivizma borbe protiv nasilja nad ženama, humanitarne akcije.

Слика може припадати 2 особе и напољу
Najnovija aktivnost bila je učešće udruženja na trci heroja u Kraljevu "Ponosni na naše heroje".

Слика може припадати 11 особа, људи стоје и напољу
U udruženju su angažovani mladi koji su nekada bili korisnici Dnevnog boravka za decu i mlade Centra "Kneginja Ljubica".

"Tranzicioni kutak" funkcioniše od 2016. godine.

Informacije o "Tranzicionom kutku" mogu da se dobiju preko naloga na Instagramu i profila na Fejsbuku


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html