Novogodišnja rezolucija

Novogodišnja rezolucija

Novogodišnje rezolucije su u ovom periodu veoma popularne, i mnoge od njih se odnose na hranu i ishranu. Već prvih dana januara se na internetu pojavi zilion tekstova i objava na temu velikih rezova u ishrani, detoks dijeta, prelaska na paleo, keto, bezglutensku dijetu..., zbog kojih i sami počnete da sastavljate svoju novogodišnju rezoluciju o hrani.

Bez obzira što se u tom mnoštvu priča o hrani nađe i mnogo onih koje su štetne, to što su zahvaljujući tim objavama mnogi odlučili da menjaju svoju ishranu, veoma je dobro i korisno. Ja danas želim da vas podsetim da napravite vašu novogodišnju rezoluciju o hrani i ishrani. Kao i uvek, molim vas da ona ne bude nedostižna i nerealna, već neka se odnosi na male ali važne promene koje će biti trajne.

Na primer, umesto naglog prelaska na low carb ili vegansku ishranu, obećajte da ćete prestati da kupujete gotove obroke i junk food, i da ćete povećati unos povrća na bar dve porcije dnevno. Deluje kao mali korak, ali samo tako nećete odustati od svog cilja. Najvažnije od svega je da budete uporni, i ne zaboravite, zrno po zrno-lanena lepinja.

 

I još nešto, činija ajvara nije porcija povrća!

Јavite šta sadrži vaša rezolucija :)

Za posetioce portala PPNS: slobodni ste da pošaljete pitanja o ishrani na mejl minavb@gmail.com, rado ću poslati odgovore. Pitajte slobodno, pitajte sve i pitajte stalno, jer svako vaše pitanje, ma koliko lično bilo, drugima može da bude primer kako da pronađu svoj put za bolji osećaj u životu.

Jasmina M

Foto: Food NDTV; Times of India; Proud 2b me
Jasmina Ivanović-Mitrić SAJTFB STRANATVITER  


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html