Češka, Rumunija ili Egipat? Izbor je tvoj!

Češka, Rumunija ili Egipat? Izbor je tvoj!

Zamisli kako bi izgledalo da svoje leto provedeš u stranoj državi, među ljudima sa svih strana sveta, provedeš se kao nikada u životu – i pritom naučiš kako da pomogneš start-up preduzeću da se razvije? Neke zamisli nisu lako ostvarive, ali ovakva prilika stoji na korak od tebe i znaš da ne bi trebalo da je propustiš!

Brno je jeftin grad. Vrlo jeftin. Neuporedivo jeftiniji od Praga. Osim toga, grad ima iznenađujuće mnogo atrakcija, od habsburških rezidencija, opera, komunističkih koncertnih dvorana, pa sve do ikona funkcionalističke arhitekture. Najmanje osam nedelja provedenih u Brnu biće i više nego dovoljno da doživiš duh Češke, ali i da pomogneš start-up preduzeću koje se bavi turizmom da se razvije. Ono što treba da radiš je da prevodiš njihovu turističku mobilnu aplikaciju sa engleskog na svoj jezik, kako bi ona bila dostupna ljudima iz Srbije, kao i da pomogneš oko marketinga i unapređivanja aplikacije kako bi bila što lakša za upotrebu.

Brašov je simpatičan gradić, ali da nije blizu dvoraca Brana i Peleša, ne bi bilo potrebe da ga posetite. Grad se ubraja u manje, ali ima dosta lepih, srednjovekovnih znamenitosti da ponudi, jeftin je i vremenski ga možete brzo obići. Ta neka mračna, srednjevekovna atmosfera i jeste ono što daje čar Rumuniji. Kroz šest do osam nedelja, koliko bi bio u Brašovu, pomagao bi start-up-u oko ideja, grafike i pozadina za skice njihovih proizvoda. Uređivao bi izgled njihovih ilustrovanih materijala i određivao fontove za njih, a takođe bi i naučio da praviš grube skice proizvoda na osnovu kratkog uputstva.

Aleksandrija je grad smešten na severu Egipta, na obali Sredozemnog mora i jedan je od ekonomskih centara ove afričke države. Aleksandrijska biblioteka je nezaobilazna atrakcija grada, Džamija Nabi Daniel u kojoj je prema legendi, sahranjen Aleksandar Makedonski su samo neka od mesta koja bi trebalo posetiti, a ono što se ne sme propustiti su prelepe Aleksandrijske plaže. Na praksi koja se održava u ovom gradu radio bi na unapređivanju social media marketinga, razvijanju strategija za projekte namenjene klijentima kompanije kao i implementiranju marketing strategija. Naučio bi i kako da napraviš marketing plan i sarađivao sa timom koji radi business to bussines i business to customer marketing.

Ove prakse su prava prilika da spojiš lepo i korisno, da putuješ i upoznaš druge kulture, da pomogneš preduzeću kako bi što bolje poslovalo, a pre svega da pomogneš sebi tako što ćeš osigurati relevantno radno iskustvo za sebe, koje ćeš kasnije upisati u svoj CV i koje će te u budućnosti izdvojiti od ostalih kandidata kada budeš imao intervju za posao! Prvi korak kao ovome je online prijava koju možeš popuniti ovde, kako bismo te kontaktirali i pronašli savršenu praksu za tebe.

GE program (Global Enterpreneurs) – program internacionalnih volonterskih praksi u okviru organizacije AIESEC je namenjen studentima završnih godina fakulteta i ostalim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju u željenim oblastima, kao i na razvoju timskog duha i liderskih sposobnosti. 

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA 
aiesec-portal ppns

 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html