Frka 2020: Novi termin održavanja radionice - od 15. do 30. avgusta

Frka 2020: Novi termin održavanja radionice - od 15. do 30. avgusta

Za dvadeset godina, bićete više razočarani stvarima koje niste učinili nego onima koje jeste. Zato isplovite iz sigurne luke. Istražujte... Sanjajte... Otkrijte... - Mark Tven


Zbog trenutne epidemiološke situacije i preporuka Kriznog štaba, Frka tim je doneo odluku da se početak radionice odloži za dve nedelje, radi opšte bezbednosti.

Novi termin održavanja radionice Frka 2020 je od 15 - 30. avgusta.

PODELITE SA NAMA SVOJE PRIČE!

Predavanja se odvijaju svakoga dana u dva termina: od 10 do 13 i od 19 do 22 časa.

Predviđeni su termini za konsultacije sa predavačima tokom pauza nakon ili između predavanja.

Detaljan plan rada svi polaznici dobijaju uoči početka radionice.

PRIJAVAPREDAVAČI

Pred vama su predavači Frke.

Sa njima smo se prethodne četiri godine družili i uspešno radili.

Društvo su nam pravili i gostujući predavači koji su svoje znanje i iskustvo nesebično deliti sa polaznicima:

  • GORDAN MATIĆ - Istorija i teorija filma
  • ĐORĐE MILOSAVLJEVIĆ - Scenario
  • VUK RŠUMOVIĆ - Scenario, režija
  • DUNJA PETROVIĆ - Dramaturgija, scenario
  • BORISLAV ANĐELIĆ - Filmska kritika
  • SAŠA RADOJEVIĆ - Filmska kritika
  • MIROLJUB STOJANOVIĆ - Filmska kritika

DETALJNIJEU skladu sa preporukama Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19, organizator će se tokom održavanja radionice pridržavati svih mera koje je predložio IZJZ Kragujevac, a odnose se na mere lične zaštite polaznika i predavača, kao i neophodne fizičke distance od dva metra tokom predavanja. Za svakog polaznika i predavača obezbeđene su zaštitne maske, rukavice i dezinfekciona sredstva tokom trajanja radionice Frka.

PROGRAM

FRKA: O NAMA

Filmovi su više od zabave. Oni inspirišu, informišu i deo su savremenog kultunog stvaralaštva. Neki od filmova su i umetnička dela. Za neke filmovi su posao i prilika za karijeru.

Frka je projekat intenzivne letnje radionice filma u Kragujevcu koja polaznike uči svim aspektima stvaranja filma, kao i razvoja filmske umetnosti i srodnih vidova stvaralaštva.

Ostali projekti

Pored letnje filmske radionice Frka, ovaj tim organizuje Internacionalni džez festival, kao i Šumadijski internacionalni filmski festival.

U 2018. godini gradu Kragujevcu je predstavljeno i prvo izdanje Kragujevačkog uličnog bioskopa, projekta koji je usko povezan sa filmskom radionicom i na kojem su Kragujevčani imali prilike da se upoznaju i razgovaraju sa autorima kultnih ostvarenja domaće kinematografije.

Kreativna i preduzimačka aktivnost može se prepoznati i kroz brojna filmska i TV-ostvarenja, poput serijala "Srpski junaci srednjeg veka", celovečernjih igranih filmova "Žućko, priča o Radivoju Koraću" i "Ringeraja", igrano dokumentarnog "Ko spava kod orla i dva lava?", "Dašak", kao i pozorišnih predstava "12 gnevnih ljudi", "Leteti", "Sanjajući more".

U našem programu razvoja nalaze se projekti Mrak - muzička radionica Kragujevac i Laboratorija kulture Kragujevac.

Među medijskim partnerima Frke je portal Prviprvinaskali.com.

FRKA SAJTFB STRANATVITERINSTAGRAMJUTJUB 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://www.facebook.com/dristic72/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html