Sajam poslova ’Career Days’ u Kragujevcu

Sajam poslova ’Career Days’ u Kragujevcu

Projekat Career Days je najveći sajam poslova, praksi i edukacija i predstavlja centralni događaj u oblasti razvoja karijere u našoj zemlji. Tradicionalno se održava već 22 godine u Srbiji, a ove godine je četvrta realizacija projekta u Kragujevcu. Održaće se u petak 18. marta na Šumadija sajmu sa početkom u 12 časova.

Cilj ovog projekta je da u saradnji sa kompanijama, mladim i ambicioznim ljudima približi potencijalne poslodavce i pruži priliku da se upoznaju sa uslovima poslovanja, mogućnosti da se zaposle ili pronađu odgovarajuću praksu i na taj način započnu svoju uspešnu poslovnu karijeru. Kompanije će, sa druge strane, imati na raspolaganju da upoznaju mlade studente završnih godina studija i bazu podataka njihovih biografija, koje se mogu ostaviti na sledećem linku, ističu organizatori iz Ajseka.

Partnerske firme ove organizacije imaju pristup i mogućnost rada sa mladim ljudima i njihova selekcija u potrazi za najboljim kadrom, mogućnost individualnog intervjuisanja i upoznavanja kvaliteta svakog kandidata, kao i pristup bazi podataka koja se može koristiti i nakon završetka projekta.

Ove godine neki od partnera su: Regionalna Privredna Komora, Nacionalna služba za zapošljavanje, Centar za razvoj karijere, Rapp Marine, Johnson Controls, Magneti Marelli, Forma Ideale, Vulović Transport i drugi.

Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, Ajsek predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Studentska organizacija Ajsek razvija liderski potencijal mladih, tako što kroz praksu želimo da pokažemo važnost formalnog i neformalnog obrazovanja, kao i širok spektar mogućnosti koje se pružaju mladima u Srbiji, a da oni toga još nisu ni svesni.

CAREERDAYS SAJT, FB STRANA, TVITER
AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html