Stručna plaćena praksa u inostranstvu

Stručna plaćena praksa u inostranstvu

Koji je tvoj sledeći korak?

Neka tvoja karijera započne stručnom plaćenom praksom u inostranstvu

Stopa nezaposlenosti mladih u Srbiji iznosi 31,2%, što je iznad evropskog proseka. Čak 23% mladih do 30 godina nema posao. Na prvi posao mladi čekaju u proseku dve godine. Čak 80% kompanija traži internacionalno praktično iskustvo pri zapošljavanju.

Da li ti ove brojke govore koliko je važno da ne propustiš prilike koje ti se pružaju?

Na Eco street party-u, koji se održava 22. septembra u Glavnoj ulici u periodu od 11 do 18 časova, imaš priliku da saznaš sve o stručnim plaćenim praksama u inostranstvu na AIESEC štandu.

Global talent je program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu. Marketing, IT sektor, predavanje jezika i inženjerstvo samo su neke od oblasti koje Global talent program pruža. Na osnovu spektra različitih zanimanja i svojih veština možeš naći pravu praksu za sebe u preko 100 zemalja sveta. Steći ćeš nezamenljivo radno iskustvo, znanje i metode rada stranih tržišta u raznim oblastima, usavršavanje stranih jezika i globalnu perspektivu kroz rad u internacionalnom okruženju. Uslov za odlazak na praksu je da si završna godina fakulteta ili diplomac, da imaš do 29 godina i da poseduješ srednju nivo poznavanja engleskog jezika.

Ako ispunjavaš ove uslove, nemoj da čekaš. Ne propusti sjajnu priliku da obezbediš sebi sjajan početak karijere.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. 

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA

UNIVERZITETSKA GALERIJA SAJT
UNIVERZITETSKA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA 
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA 

aiesec-portal ppns

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html