Amerikanac Kolmen pojačao KKK Radnički (VIDEO)

Amerikanac Kolmen pojačao KKK Radnički (VIDEO)

KKK RADNICKI-Spartak plakat

KKK Radnički je večeras ugovorio saradnju sa Orlandom Kolmenom (SAD, 1992) do kraja sezone 2017/2018. Kolmen prvenstveno igra na pozicijama 2 i 3, visok je 196cm (95kg).

Rođen je u Birmingemu (Alabama), gde je i diplomirao. Karijeru u NCAA počeo je 2011. od kada je odigrao 95 utakmica. Od 2013. bio je igrač univerziteta Kenesou Stejt, gde je ostao još godinu dana, a potom je obukao dres Teksas Sauterna - tu je nastupio na 32 utakmice. Među boljim partijama koje je pružio su one u kojima je beležio 31 poen (trojke 4/6) i devet skokova, odnosno 31 poen i po sedam asistencija i skokova.

Važi za odličnog asistenta, pravi je igrač zadatka na poziciji krila. Izuzetno prodoran, nameće se kao dobar distributer lopti i timski igrač u napadu. Kao vrsnog atletu, krasi ga dobra odbrana. U dosadašnoj karijeri svrstavan je među najbolje odbrambene igrače u sezoni, sa posebnim zadacima za čuvanje najkvalitetnijih igrača protivničkih sastava.

Ukoliko sva potrebna dokumentacija bude obrađena na vreme, pravo nastupa imaće već u utorak protiv Spartaka, u 9. kolu KLS koje se igra u hali Jezero (19:30). 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB   

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari