Amerikanac Kolmen pojačao KKK Radnički (VIDEO)

Amerikanac Kolmen pojačao KKK Radnički (VIDEO)

KKK RADNICKI-Spartak plakat

KKK Radnički je večeras ugovorio saradnju sa Orlandom Kolmenom (SAD, 1992) do kraja sezone 2017/2018. Kolmen prvenstveno igra na pozicijama 2 i 3, visok je 196cm (95kg).

Rođen je u Birmingemu (Alabama), gde je i diplomirao. Karijeru u NCAA počeo je 2011. od kada je odigrao 95 utakmica. Od 2013. bio je igrač univerziteta Kenesou Stejt, gde je ostao još godinu dana, a potom je obukao dres Teksas Sauterna - tu je nastupio na 32 utakmice. Među boljim partijama koje je pružio su one u kojima je beležio 31 poen (trojke 4/6) i devet skokova, odnosno 31 poen i po sedam asistencija i skokova.

Važi za odličnog asistenta, pravi je igrač zadatka na poziciji krila. Izuzetno prodoran, nameće se kao dobar distributer lopti i timski igrač u napadu. Kao vrsnog atletu, krasi ga dobra odbrana. U dosadašnoj karijeri svrstavan je među najbolje odbrambene igrače u sezoni, sa posebnim zadacima za čuvanje najkvalitetnijih igrača protivničkih sastava.

Ukoliko sva potrebna dokumentacija bude obrađena na vreme, pravo nastupa imaće već u utorak protiv Spartaka, u 9. kolu KLS koje se igra u hali Jezero (19:30). 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB   

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html