Bek-šuter Tešanović pojačao KKK Radnički

Bek-šuter Tešanović pojačao KKK Radnički

KKK Radnički je pojačao svoje redove angažovanjem Milana Tešanovića (1989, 192cm) na poziciji beka šutera, spremnog za zadatke i kao organizator igre - do kraja tekuće sezone.

Tešanović je poslednje dve sezone odigrao za Zdravlje iz Leskovca, gde je i započeo profesionalnu karijeru 2000. godine. U međuvremenu je bio član više ekipa: FMP, Jug, Niš, Jablanica, Morava. Igračko iskustvo sticao je u KLS i Prvoj ligi. U sezoni 2014/2016 prosečno je beležio 13,6 poena i tri asistencije.

Uprava i stručni štab KKK Radnički nisu želeli da ulaze dublje u sezonu sa neizvesnošću kakav igrački kadar može da se sabere za ostvarenje ambicije. Saglasni u proceni da je nužan novi igrač, odlučili su se da angažuju preko potrebnog šutera, a odluku tumači prvi trener Kragujevčana Zoran Milovanović

- Usled svih pehova u prvih mesec dana takmičenja, neigranja naših ključnih igrača zbog zdravstvenih problema, morali smo da reagujemo i dovedemo pojačanje. Drago mi je da je Tešanović prihvatio naš poziv, a siguran sam da će svojim zalaganjem vrlo brzo uspeti da se "aklimatizuje" na ekipu i unapredi našu igru. U rukama "nosi" poene koji će nam značiti u nastavku sezone. 

Novi član KKK Radnički već je trenirao sa ekipom, a poverenje da bude među 12 igrača biće mu ukazano u meču protiv Poleta iz Ratine (utorak, 20 časova)

PRVI PRVI NA SKALI Sezonske karte kao podrska KKK Radnicki

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html