Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Beleške šampiona

09.03.2016

Sa priprema olimpijaca u Kuvajtu

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Danas su završene pripreme strelaca olimpijaca u Kuvajtu. Na pripremama je učestvovalo sedmoro olimpijaca koji će učestvovati na Olimpijskim igrama u Riju: Damir Mikec, Dimitrije Grgić, Milenko Sebić, Bobana Veličković, Zorana Arunović, Stevan Pletikosić i Milutin Stefanović.

strelci kuvajt 1

Srpski strelci su u Kuvajtu dočekani krajnje srdačno od strane domaćina koji su se potrudili da se osećamo kao kod kuće. U Hotelu u kome smo bili smešteni priredili su svečanu večeru i podelili nam prigodne poklone.

strelci kuvajt 3

Iskoristili smo priliku i da posetimo Srpsku ambasadu gde nam je domaćin bio naš konzul. 

strelci kuvajt 4

Strelci iz Kuvajta putuju direktno u Kragujevac na Prvenstvo Srbije koje se održava 12. i 13. marta u sali Šumadija sajma.

Za portal PPNS - Milutin Stefanović

milutin stefanovic ppns - beleske sampiona


ČIKA MATA SAJTFB PROFILSSS 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar