Jači za partnera - Roda uz KKK Radnički!

Jači za partnera - Roda uz KKK Radnički!

Kragujevački košarkaški klub Radnički, koji je od ove sezone član Košarkaške lige Srbije (KLS), u novu sezonu ulazi pojačan partnerstvom sa Rodom koja će, kao prijatelj srpske košarke, dati doprinos daljem razvoju i promociji ovog sporta u Kragujevcu.

U cilju promocije košarke, Roda se pridružuje partnerima KKK Radnički, a pažnja će, uz takmičenje, biti usmerena na zajedničke projekte i akcije, o čemu će biti blagovremenih informacija na klupskom sajtu.

Predsednik KKK Radnički Nikola Lončar, u ime Upravnog odbora kluba i lično izražava zadovoljstvo proširenjem partnerskog pula za sezonu u kojoj će Kragujevčani kao debitanti nastupati u KLS.

- Poverenje koje ukazuje Roda predstavlja čast za sve članove kluba, jer je to srpski brend čija se prepoznatljivost, pored ostalog, gradi i uz košarku - kroz partnerstvo sa KSS i našom reprezentacijom. Otuda je ovo i velika obaveza za nas da se novostečeno partnerstvo opravda rezultatima. S obzirom na uspešno poslovanje Rode i ambicije KKK Radnički, uveren sam da je ovo početak naše dugogodišnje saradnje, poručio je Lončar.

Roda je partner Košarkaškog saveza Srbije, a kao zvanična prodavnica Saveza omogućava kupovinu navijačkih rekvizita i opreme (detaljnije). Lokacije svih Rodinih trgovina možete da pregledate ovde.

PRVI PRVI NA SKALI Roda mapa trgovina

RODA SAJT, FB STRANA, JUTJUB 
KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari