Još dve šanse Radničkog za revanš u gostima

Još dve šanse Radničkog za revanš u gostima

U 22. kolu KLS KKK Radnički gostuje Spartaku, duel u Hali sportova Dudova šuma je u subotu 10. marta od 19 časova i 30 minuta.

Biće to pretposlednja prilika za Šumadince da se revanširaju rivalu za poraz u prvom delu sezone u Jezeru.

Subotičani su deseti na tabeli, njihov ukupan skor je 9-12, a učinak je negativan i na domaćem terenu - 4-6.

Ekipa Dragoljuba Vidačića je u 2017. kao domaćin savladala: Zlatibor, Tamiš i Dunav, dok je u 2018. bila bolja samo od Beovuka. Izgubili su u Subotici od: Vršca, Dinamika i Borca prošle godine, a od OKK Beograd, Sloge i Mladosti u protekla dva meseca.

Iz prvog susreta sa Kragujevčanima Subotičani su izašli kao pobednici, u Jezeru su slavili trijumf 66:78. Nakon te pobede krajem novembra upali su u negativnu seriju od osam poraza. Niz je prekinut dvema pobedama, ali su usledila još dva poraza (u poslednjim kolima KLS).

Među igračima, statistički MVP i dalje je Tanasković (bio je najbolji igrač prvog okršaja ovih ekipa), on je odigrao 12 utakmica, nakon čega je vraćen u Partizan, odakle je "pozajmljen" - bilo je to upravo u periodu kada su krenuli loši rezultati. U februaru je, na žalost, zbog povrede završio sezonu. U aktuelnom sastavu najkorisniji igrač (indeks 19,3) i najbolji asistent (4,9 uspešnih dodavanja) je Nikolić.

Nakon ovog gostovanja, KKK Radnički očekuju još dva duela van Kragujevca - 24. marta protiv OKK Beograd i 7. aprila protiv Sloge, kada se završava KLS.

U međuvremenu Kragujevčani igraju dve poslednje utakmice pred domaćom publikom: 17. marta (19:30) protivnik je Borac, a 31. marta Zlatibor.

Uoči ovog kola KKK Radnički je pretposlednji i ima pobedu više od Sloge koja u nedelju dočekuje Beovuk (deveto mesto, 9-12).

TABELA KLS 2017/2018

Foto: Zoran Đorđević/arhiva KKK Radnički

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html