Još dve šanse Radničkog za revanš u gostima

Još dve šanse Radničkog za revanš u gostima

U 22. kolu KLS KKK Radnički gostuje Spartaku, duel u Hali sportova Dudova šuma je u subotu 10. marta od 19 časova i 30 minuta.

Biće to pretposlednja prilika za Šumadince da se revanširaju rivalu za poraz u prvom delu sezone u Jezeru.

Subotičani su deseti na tabeli, njihov ukupan skor je 9-12, a učinak je negativan i na domaćem terenu - 4-6.

Ekipa Dragoljuba Vidačića je u 2017. kao domaćin savladala: Zlatibor, Tamiš i Dunav, dok je u 2018. bila bolja samo od Beovuka. Izgubili su u Subotici od: Vršca, Dinamika i Borca prošle godine, a od OKK Beograd, Sloge i Mladosti u protekla dva meseca.

Iz prvog susreta sa Kragujevčanima Subotičani su izašli kao pobednici, u Jezeru su slavili trijumf 66:78. Nakon te pobede krajem novembra upali su u negativnu seriju od osam poraza. Niz je prekinut dvema pobedama, ali su usledila još dva poraza (u poslednjim kolima KLS).

Među igračima, statistički MVP i dalje je Tanasković (bio je najbolji igrač prvog okršaja ovih ekipa), on je odigrao 12 utakmica, nakon čega je vraćen u Partizan, odakle je "pozajmljen" - bilo je to upravo u periodu kada su krenuli loši rezultati. U februaru je, na žalost, zbog povrede završio sezonu. U aktuelnom sastavu najkorisniji igrač (indeks 19,3) i najbolji asistent (4,9 uspešnih dodavanja) je Nikolić.

Nakon ovog gostovanja, KKK Radnički očekuju još dva duela van Kragujevca - 24. marta protiv OKK Beograd i 7. aprila protiv Sloge, kada se završava KLS.

U međuvremenu Kragujevčani igraju dve poslednje utakmice pred domaćom publikom: 17. marta (19:30) protivnik je Borac, a 31. marta Zlatibor.

Uoči ovog kola KKK Radnički je pretposlednji i ima pobedu više od Sloge koja u nedelju dočekuje Beovuk (deveto mesto, 9-12).

TABELA KLS 2017/2018

Foto: Zoran Đorđević/arhiva KKK Radnički

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari