Juniore KKK Radnički porazio Dinamik

Juniore KKK Radnički porazio Dinamik

KKK Radnički je otvorio sezonu u Juniorskoj ligi porazom na gostovanju ekipi Dinamika iz Beograda 70:53 (19:10, 11:14, 23:12, 17:17).

Uspeli su domaćini da osvoje prvu četvrtinu i odmaknu rivalu gotovo duplo boljom realizacijom - 19:10. Gosti su ublažili razliku za tri poena u drugom kvartalu, pa je rezultat nakon 20 minuta bio 30:24. U nastavku susreta preslikana situacija s početka - Dinamik sa još devet poena "viška" praktično otklanja dilemu o pobedniku posle 30 minuta borbe - 53:36. Završnih deset minuta koji su odigrani egal pokazalo je da će Kragujevčani tek imati svoju priliku za dokazivanje.

U redovima KKK Radnički nije bilo dvostrukog strelca, a najefikasniji je bio Nemanja A. Nikolić sa devet poena. Za njim su sledili Milenković i Zindović sa po osam poena, po šest su ubeležili Kraljić i N. Z. NikolićPopović je ostvario pet poena, Zorbas četiri, Veđić i Radojević po tri, a Andrić jedan poen. U ekipi su bili još Stepanović i Petrović.

IZJAVE

Luka Milenković, MVP KKK Radnički

- Solidno smo otvorili utakmicu i držali rezultatski egal u prvom poluvremenu. U drugom smo promašili mnogo šuteva, imali smo previše grešaka koje je protivnik iskoristio, stekao veću razliku i održavao je do kraja. Čestitam svojim saigračima na velikoj borbi, a protivniku na fer i korektnoj igri. Zasluženo su pobedili. Mi se okrećemo narednom kolu i gostovanju u Čačku.

Boško Lalić, trener KKK Radnički

- Nakon solidnog prvog poluvremena i držanja rezultatskog priključka, nismo uspeli da zadržimo koncentraciju u trećoj četvrtini. Iako smo koliko-toliko uspeli da uspostavimo balans u broju skokova, da imamo 15 osvojenih lopti naspram pet ekipe Dinamika, 10 izgubljenih naspram 15 protivnika, očajan procenat šuta iz igre od 25% iz 72 pokušaja nas je odveo u poraz. Čestitam ekipi Dinamika i kolegi Mijoviću, inače, Kragujevčaninu, na pobedi. Ovu utakmicu arhiviramo i okrećemo se sledećem izazovu, a to je ponovo gostovanje i utakmica u nedelju u Čačku protiv ekipe Mladosti.

Drugo kolo JLS u kojem KKK Radnički gostuje čačanskoj Mladosti zakazano je za nedelju 22. oktobar.


PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Beovuk 72 plakat




KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html