Juniori KKK Radnički bolji od Zdravlja

Juniori KKK Radnički bolji od Zdravlja



KKK Radnički savladao je na svom terenu leskovačko Zdravlje 86:63 (15:19, 23:17, 22:15, 26:12) u utakmici 15. kola Juniorske lige Srbije.

Kragujevčani sada imaju skor 3-12 i 11. su na tabeli, a Zdravlje je sa učinkom 5-10 na osmom mestu.

Oslabljena ekipa Zdravlja je pružila jak otpor domaćinu i sve do polovine treće četvrtine rezultat je bio izjednačen. Ipak, Radnički od tog trenutka ubrzava igru, a trener Lalić čestim izmenama zadržava jak ritam i stvara osetniju prednost koja je bila dovoljna za ubedljivu pobedu na kraju.

Dali su sve od sebe igrači iz Leskovca i borili se do poslednjeg trenutka bez obzira na rezultat. Odlične partije su pružili Miloš Petković sa 12 poena, 6 skokova i 8 asistencija i Lazar Videnović sa 14 poena i 6 skokova.

Radnički je imao više raspoloženih igrača na današnjoj utakmici. David Popović je upisao 16 poena, 6 skokova i 4 asistencije, Nemanja Nikolić 14 poena, 7 skokova i 6 asistencija, dok je Luka Kraljić upisao novi dabl-dabl učinak sa 22 poena i 10 skokova i neverovatno kretanje rezultata dok je bio u igri od +34 u korist Radničkog i u tom parametru je bio daleko najbolji igrač utakmice.

Ipak, MVP-a ostavljamo za kraj, Nikšu Zindovića, koji je odigrao najbolju utakmicu ove sezone. Ostvario je dabl-dabl sa ubačenih 10 poena, 12 skokova, a pridodao je i 5 asistencija uz ukupan indeks korisnosti 26.

IZJAVE AKTERA

Boško Lalić, trener KKK Radnički

- Važna pobeda protiv ekipe iz Leskovca koja je došla oslabljena danas bez glavnog igrača Stošića. Meni nije drago zbog toga jer bih više voleo da su došli u najjačem sastavu, pa da onda izmerimo snage. Zdravlje je ekipa koja se trenutno bori za plej of. Dobili smo utakmicu sa većom razlikom nego što smo izgubili u Leskovcu tako da je iz tog ugla vrlo značajna pobeda. Generalno sam zadovoljan kako smo odigrali. U početku je škripalo, ali smo uspeli da se organizujemo. Mi smo podizali ritam, a njima je nedostajalo snage. Na kraju ubedljiva, ali zaslužena pobeda. Ekipi Zdravlja želim sve najbolje u nastavku sezone.

Nikša Zindović, MVP KKK Radnički

- Loše smo otvorili utakmicu. Nismo iskontolisali skok i pustili smo mnogo lakih šuteva gostima koji su to iskoristili. U drugom poluvremenu smo stegli u odbrani i uspeli smo da uhvatimo mnogo bitnih lopti u napadu. Prelomili smo meč i ostvarili zasluženu pobedu. Čestitao bih ekipi iz Leskovca na fer i korektnoj borbi, želim im svu sreću u nastavku sezone. Nama je sledeći protivnik Mega Bemaks, imamo sedam dana da se spremimo za tu utakmicu i pokažemo koliko možemo.

Siniša Stošić, trener KK Zdravlje

- Došli smo desetkovani u Kragujevac bez dva najbolja igrača, Nikića i Stošića. U prvom poluvremenu smo pružili jak otpor, dok je u drugom presudila naša kratka klupa i nedostatak snage. Radnički se odlepio na dvocifrenu prednost u trećoj četvrtini koju mi nismo uspeli da stignemo. Sada nam predstoji težak raspored do kraja sezone, ali se ipak nadam da ćemo izboriti mesto u osam najboljih.

Lazar Videnović, MVP KK Zdravlje

- Došli smo nekompletni bez dva vrlo bitna igrača koji razigravaju ekipu. Slabo smo trenirali ove nedelje i mislim da su to glavni razlozi današnjeg poraza.

Utakmica je odigrana u sali Politehničke škole pred 50-ak gledalaca.

STATISTIKA

U 16. kolu Kragujevčani su gosti Mega Bemaksa iz Sremske Mitrovice, vodeće ekipe JLS (11-3).


PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Vrsac plakat

Foto: Marko Lazarević/KKK Radnički
Dejan Milošević, Vladimir Radovanović

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html