KKK Radnički treći put gost u četiri kola

KKK Radnički treći put gost u četiri kola

KKK RADNICKI-Spartak plakat


KKK Radnički gostuje valjevskom Metalcu u 8. kolu KLS, susret je zakazan u Hali sportova za subotu 25. novembar od 18 časova.

U proteklih sedam kola, Valjevci su u pet navrata izašli kao pobednici, nadigrali su: Slogu 109:84, Tamiš 94:85, Beovuk 96:85, Mladost 85:66 i Vršac 94:90. "Oružje" su položili dva puta u gostima - Zlatibor je bio bolji 89:80, a Dunav 88:85.

Kao vodeći igrači U ovom delu sezone istakli su se Đukanović - prosečan indeks 25,4 i 16,9 poena, Krstović 18,3/17,7 - nekada je branio boje kragujevačke ekipe, i Vasić - 18,0/15,9.

Predvodeći KKK Radnički u gostima već treći put u četiri kola, trener Bojan Kusmuk iskazuje puno poštovanje za narednog rivala.

- U njihovim redovima se nalazi jedan Bojan Krstović - ime govori samo za sebe, sa toliko iskustva, sezona. To je ekipa koja igra jako brzo, sa Đukanovićem, Vasićem i Krstovićem na spoljnim pozicijama, sa Marojević i Kaplanovićem..., igraju lepo, lepršavo. Kod kuće su jako dobri.

Kusmuk je uveren da će njegovi puleni, baš kao i protiv Dinamika, Vojvodine i Vršca, pružiti jak otpor i da neće dopustiti rivalu da se naigra.

- Možemo da se suprotstavimo jer nam koncepcijski odgovaraju. Imamo igrače koji mogu da iskontrolišu njihovu tranziciju, koji pod košem mogu da ih napadnu dobro i čuvaju kako treba. Spremili smo se i probaćemo da izvučemo maksimum. Verujem da ćemo imati egal utakmicu, kao i sa svakim iz ove lige. Pitanje je naše koncentracije i pripremljenosti, koliko možemo da prelomimo i dobijemo.

Po povratku iz Valjeva, nastavlja se serija duela Kragujevčana sa ekipama iz vrha tabele. Gost u devetom kolu biće subotički Spartak, a meč je na programu u hali Jezero u utorak 28. novembra od 19 časova i 30 minuta.

U toj utakmicu moguće je da će se na parketu naći i pojačanje Orlando Kolmen iz SAD, ako dokumentacija bude blagovremeno obrađena.

Foto: Zoran Đorđević/KKK Radnički arhiva 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB   

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari